18 corredores catalanes participen a la Copa d´ Espanya de Madrid

22/05/2007
Carretera

18 corredores catalanes participen a la Copa d´ Espanya de Madrid

En categoria èlit la guanyadora absoluta va ser la corredora australiana Oenone Wood (T Mobile), guanyadora de la Copa del Món fa dues temporades, superant en tres segons a Ortiz, Belén López (Rota) i Anna Henestrosa (Costa Brava).

Cal destacar la participació catalana en categoria cadet amb la tercera posició aconseguida per la corredora Zulema Beltran del CC Cunit i la cinquena posició de Bianca Martín del Sarfa que es consolida en la quarta posició de la general de la Copa Espanya femenina.

Pel que fa a la cursa júnior, Cristina Aznar del EC Santa Oliva va fer una destacada participació quedant classificada en la cinquena posició.

A més a més, la Federación Madrileña de Ciclismo va organitzar una prova de promoció femenina per a les categories infantil, aleví, venjamí i promeses en la que van participar corredores de diferents comunitats.

 

El proper dia 26 té lloc la sisena prova, el I Trofeo Xerox Ega Informática, a Estella, amb un recorregut de 105 quilòmetres per a les èlits, 70 per a les juvenils i 48 per a les cadets.

 

Informació de la Comissió de ciclisme femení de la F.C.C.