Primeres posicions per Planas, Abant, Prat i Seuba a la tercera prova del nacional de trial

23/05/2007
Trial

Primeres posicions per Planas, Abant, Prat i Seuba a la tercera prova del nacional de trial

El mallorquí Carles Díaz Codina és el nou líder del Campionat d'Espanya de trial, després d'imposar-se en la tercera prova puntuable, celebrada a Zafra (Extremadura). L'actual sots del món va superar clarament al valencià Juan Antonio Linares, el navarrès Benito Ros i l'alabès Diego Barrio ?el primer amb 15 punts de penalització, els altres dos amb 16, enfront dels 8 del vencedor-, D'aquesta manera, i absent el lesionat Dani Comas, passa a ocupar la primera posició amb 53 punts, seguit per Ros amb 49 i Barrio, amb 37.
Entre els
júniors, Eduard Planes va demostrar ser el referent de la categoria amb una nova victòria ?i només dos punts de penalització-, amb el que es consolida al capdavant de la general, amb 57 punts, enfront dels 47 de l'andalús Jerónimo Fernández, que novament va ser segon. La tercera plaça en el trial extremeny va ser per a Andreu Miró, que va quedar bastant lluny dels dos primers.
En canvi entre els
cadets Abel Mustieles va trencar la seva ratxa de triomfs i només va poder ser segon darrere de Ion Areitio, encara que li val per a seguir encapçalant la classificació provisional, amb 57 punts, deu més que Entzi Arbaiza. Per la seva banda Mireia Abant va assolir una nova victòria ?tres de tres- per davant de la seva germana Gema. Finalment, en sèniors, destacar que la gran igualtat existent s'ha materialitzat en un empat a 52 punts al capdavant de la general entre Daniel Cegarra ?guanyador del dia- i Rubén Jesús Ramírez ?tercer-. L'infantil Marc Prat, l?aleví Bernat Seuba ?l'únic participant que va sortir de Zafra amb zero punt- i el principiant Sebastián Ruiz van ser la resta de vencedors del dia.

 

Nota de la Comissió de Trial de la F.C.C.

Fotografies: Eduard Planas i Andreu Miró