El darrer cap de setmana del Criterium Volta al Vallès a la Xarxa de TV

26/06/2007
Carretera

El darrer cap de setmana del Criterium Volta al Vallès a la Xarxa de TV

Aquest dimecres s´ emetrà una resum de la tercera jornada de la Volta al Vallès, l´ etapa de Mollet del Vallès, i el dijous l´ etapa en línia de Montcada i Reixac. Tots dos resums són de cinc minuts i s´ emetran dins del bloc Esports en Xarxa de XTVL de 19:30 a 20.00 hores.

 

Resum de l´ emissió

 

3a etapa

El segon i definitiu cap de setmana del Criterium Volta al Vallès d´ enguany afrontava una doble jornada els dies de revetlla i diada de Sant Joan ideals per decidir el nom del nou guanyador de la cursa vallesana. Després de les dues primeres jornades, la crono de Parets i la cursa de Polinyà, els manxecs Pedro García i Manuel Algaba manaven a la general amb el valencià Salvador González en tercera posició, però només a set segons del liderat.

La tercera jornada era una traçat amb sortida i arribada a Mollet de Vallès que passava per les localitats de Llissà de Vall, Llissà de Munt la pujada a Sant Feliu de Codines, Polinyà i Santa Perpètua de la Mogoda abans d´ arribar al punt d´ origen.

 

4a etapa

Prop de 100 corredors es disposaven a afrontar el darrer acte d´ aquest Criterium Volta al Vallès,  amb sortida i arribada a Montcada, sense cap port vàlid pel premi de la muntanya, però amb un accidentat traçat que visitava les localitats de Polinyà, Caldes de Montbui, Llissà de Munt, Llissà de Vall, Parets del Vallès i La Llagosta. Com les altres etapes el quilometratge es situava entorn als 54 quilòmetres.