Victòria i liderat per Israel Núñez a la Copa Catalana de BTT

02/07/2007

El circuit d'avui ha tingut un total de 10 quilòmetres que han portat els corredors pels frondosos boscos de Sant Hilari Sacalm. Depenent de la categoria els ciclistes han hagut de fer dues, tres, o quatre voltes al circuit. En total hi hagut la participació de més de 220 ciclistes.

Desenvolupament de la carrera

En nois, la carrera ha estat dominada en tot moment pel biker de Massi Israel Núñez que a pocs quilòmetres de la sortida ja s'ha col·locat primer; una posició que ha mantingut al llarg de la prova fins al final.

Amb la primera posició resolta, l'emoció s'ha centrat en el segon, tercer, i quart lloc. Uns llocs que han estat disputats per Darío Gasco (Massi), Joan Llordella (Ambisit), i Marc Trayter (Spiuk-Tau Ceràmica). A la primera volta aquests tres corredors s'han alternat les posicions, però a partir de la segona el biker de categoria sub-23 Gasco s'ha quedat amb la segona posició sense problemes per a mantenir-la en el que quedava de carrera.

Fins a arribar al final Trayter i Llordella han estat barallant-se per la tercera i quarta plaça de la general i per la segona i tercera de la seva categoria èlit. Finalment Trayter ha sigut tercer d'èlit i Llordella ha quedat quart.

La carrera de noies ha sigut molt regular. Des de l'inici les ciclistes del Toscaf - BH Sunto Rocío Gamonal i Ruth Moll s'han col·locant al capdavant juntament amb Sandra Santanyes de Massi. Gamonal ha quedat primera, Moll segona, i Santanyes tercera.

2. Davidanchu Kolgl (Malibú)

3. Josep M. Puigpinós (Òdena-Cicles Anoia)

1. David Rodrigues (Selección Portugal)

2. Ricardo Marineiro (Selección Portugal)

Contrarellotge individual

La prova d'aquest cap de setmana a Sant Hilari Sacalm ha estat una de les quals el calendari té en format doble. Per això, ahir a la tarda es va disputar la contrarellotge individual que va tenir un recorregut de 4 quilòmetres. El guanyadors van ser Israel Núñez (Massi) amb 11:24:62 minuts i Anna Villar (Massi) amb 14:35:36 minuts.

Gràcies a aquesta victòria d?ahir, Villar va obtenir el lideratge del campionat però avui l?ha guanyat Santanyes. I en nois, després de la contrarellotge el lideratge va seguir en mans de Martí Gisper (Spiuk-Tau Ceràmica) tot i que avui se l?ha atorgat Israel Núñez.

Propera prova a la Vall del Lord .

La sisena prova del Gran Premi Massi - Copa Catalana de BTT Internacional 2007 també serà en format doble i se celebrarà a Sant Llorenç de Morunys, en la Vall de Lord, el cap de setmana del 14 i 15 de juliol. El dissabte a la tarda haurà una contrarellotge individual i el diumenge al matí es correrà la prova de rali.