Victòries de Sergio Mantecon i Anna Villar a la CCI de Vall de Lord marcat per l´ accident de Pere Joan Roig

15/07/2007
BTT

Victòries de Sergio Mantecon i Anna Villar a la CCI de Vall de Lord marcat per l´ accident de Pere Joan Roig

Capítol a part mereix el desgraciat accident de Pere Joan Roig mentre disputava la cursa de veterans. Roig, campió de Catalunya de la categoria fa una setmana, va ser evacuat a l´ Hospital de la Vall d´ Hebró, on continua ingressat, amb diagnòstic molt greu.  

 

Núñez i Villar no fallen a la crono

 

Els acabats de coronar campions de Catalunya, Israel Núñez i Anna Villar, van guanyar guanyen amb autoritat per davant de Marc Trayter i Sandra Santanyes respectivament, passant al lideratge del Gran Premi Massi-Copa Catalana BTT Internacional 2007, perfilant-se Israel Nuñez com màxim aspirant a la victòria per a la prova de ral.li. No sembla tenir-ho tan còmode en fèmines Anna Villar, doncs l'oposició de Sandra Santanyes, Cristina Mascarreras i Mercè Tusell faran que ñla cursa d'xc tingui la màxima emoció.

Destacar Francesc X.Carnicer per davant del victoriós Josep Betalú en la categoria de màster 30 i situant-se entre els deu primers de la general.
En Júnior Enrique Morcillo de l'Illes Balears va aconseguir un molt bon temps guanyant en la seva categoria.
Els prònostics s'han complert en les diferents categories com, en homes s-23 a Eric Diaz, Joan M.Perarnau en s-21, Meritxell Roca s-23, Fco.Salamero V-40, Joan Sanchez V-50.

 

Informació sobre la CRI d´ Ocisport

Fotografies: Sergio Mantecón i Anna Villar

Font: Premsa Massi