Més de 100 corredors participen a la cursa de Sant Gregori

15/07/2007
Federació

A les 15:30 s'ha donat el tret de sortida a 40 cadets que han completat un total de 56 km. dividits en 5 voltes d'11,2 km. passant cada vegada dins el nucli de Sant Gregori, on hi havia la meta volant i on el nombrós públic que s'ha apropat a pogut veure l'espectacle i la màgia del ciclisme de base. Cal destacar que aquesta prova era puntuable per la Copa Catalana de carretera i s'organitzava per primera vegada a la petita localitat gironina. Els vencedors han estat, 1r Andres Teran (Optica Cos); 2n Sergi Carrelero (Sarfa-Palafrugell); 3r Nicolas Lopez (Sarfa-Palafrugell) i en Cadet Femení la guanyadora ha estat Aranxa Garcia (Girona - Delfin Verde) seguida de la seva companya d'equip Aina Salarich (Girona - Delfin Verde). D'aquesta manera el líder de la Copa Catalana de cadets és Francesc Zurita. Qui tampoc es va voler perdre la cita va ser el seleccionador català de cadets, Jaume Coca, que va estar atent a l'evolució dels corredors/es de la categoria en la cursa de Sant Gregori.

Seguidament, a les 17:30, es prenia la sortida de la segona cursa de la jornada on van sortit 73 corredors, majoritàriament ciclomasters, que al igual que els cadets puntuaven per la Copa Catalana. En una cursa molt ràpida i dins el mateix circuit de 56 km., a la segona volta es va produir l'escapada d'un sol corredor que no va poder ser neutralitzat pel pilot en cap de les següents tres voltes i que va servir a Jaume Morales (ONCE) per entrar còmodament en solitari en primera posició a la línia de meta. Poc desprès va entrar Sergi Sales (Progir -Gicauto) i Santiago Molina (ONCE) que van completar el podi de la segona cursa de Sant Gregori. A més a més, la prova tenia un al·licient més, ja que, es disputava el Campionat Provincial de Girona  de Carretera 2007 i on Amat Artigas (Casa Nostra - Mondepra) en Master 30 i Jordi Teixidor (Casa Nostra - Mondepra) en Sènior s'han enfundat el mallot grocs de campions provincials d'aquesta temporada.

Una vegada més, cal destacar l'enorme esforç de tots els membres de l'organització, motos i punts de control, a més de la indispensable ajuda dels Mossos d'Esquadra per regular i vetllar en tot moment per la seguretat dels corredors i corredores en les dues proves.  I També a tots els col·laboradors que d'una manera o altre ens han ajudat a que aquesta jornada fos un nou triomf pel Club Ciclista Sant Gregori - El Llémena. Moltes gràcies a tots i totes. Donar les gràcies a tots els patrocinadors d'aquesta cursa, a l'Ajuntament de Sant Gregori i la Diputació de Girona a més de la resta d'entitats que ens fan costat, a la Federació Catalana de Ciclisme pel seu suport, la comissió de Ciclomasters pel seu interès en que fos un èxit i a tot l'equip d'Àrbitres que han treballat i facilitat la tasca de l'organització en tot moment. Finalment agrair molt especialment a tots els corredors i corredores la seva participació en aquesta cursa i haver fet possible aquesta bonica jornada. Esperem tenir-los de nou en la propera edició, i ja en seran vint-i-cinc.