Llorenç Llop d´ adjudica la sisena edició del Gran Premi Ajuntament de Torelló per veterans

31/07/2007

Un total de 74 corredors per 67 quilòmetres de recorregut es van citar a Torelló per disputar la sisena edició del seu gran premi. L´ itinerari a completar era resultat de donar déu voltes a un circuit de 6,7 quilòmetres. Ja a la segona es va formar un primer tall de cinc homes que va ser neutralitzat a meitat de cursa. D´ ençà fins al final el pilot es va mantenir compacte per presenciar el triomf del ciclista de l´ Haribo de Banyoles Llorenç Llop, el més ràpid al final, davant Miguel Angel Cherino i Jaume Estanyol. José Nocete (veterans 50) i Juan Manuel Borràs (veterans 60) completen els guanyadors de la jornada.

Informació facilitada per la comissió de veterans de la F.C.C.