Coloma i la canadenca Kiara Bisaro triomfen a la CCI de Vallnord

05/09/2007
BTT

El GP MASSI Internacional de BTT ha posat a prova el circuit de la Copa del Món que acullirà Vallnord el 2008. Els corredors han posat molt bona nota a un circuit tècnic i dur. L'equip Spiuk TAU ha estat el clar dominador de la prova al copar les tres places del podi masculí absolut.

Carlos Coloma , Martí Gispert, i Marc Trayter (Spiuk TAU) han completat les places de podi de la setena prova del GP MASSI. Gispert ha portat la iniciativa en les cinc primeres voltes (de les sis que s'havien de recòrrer en la cursa), fins que Carlos Coloma, en la darrera volta, ha passat el seu company d?equip, proclamant-se així guanyador de la cursa de Vallnord. La tercera posició ha estat pel corredor de l?Escala Marc Trayter, posició que l'hi ha reportat el maillot de leader del GP MASSI Copa Catalana Internacional.

En la categoría sots 23 la victòria ha estat pel francès Marc Colom (Calvisson Egobike) i segon ha estat l?argentí Mario Gasco (MASSI). Gasco, conjuntament amb el guanyador sots 21 Joan Marc Perarnau (MASSI), ha entrat en el top ten absolut.

En noies, la canadenca Kiara Bisaro (Team Opus) no va deixar opció a cap de les seves oponents. Anna Villar (MASSI), l'única corredora que se li va poder aproximar, va veure recompensada la seva bona actuació ampliant el seu avantatge de cara a la classificació general. En fèmines sots 23, Meritxell Roca (Òdena Cicles Anoia) ha estat la guanyadora, molt per sobre de les seves rivals.

En la resta de categories, la de master 30 va ser la més igualada, ja que Xavier Carnicer (MASSI) va poder distanciar-se de Josep Betalú (Central Tunning), tot i que aquest últim havia passat primer en les voltes inicials. En veterans 40 Javier Salamero (Ambisist) va fer un recital i va dominar la prova de d?alt a baix. En veterans 50 Joan Sanchez (tot vici en bici) ha estat el primer. En juniors el mateix va fer Guillem Pujols (Ambisist), que des de l?inici va posar-se en primera posició que ja no va deixar fins la línia d?arribada. En cadets Adrià Noguera (Ambisist) va demostrar una vegada més el seu bon moment de forma i que és un dels bikers a tenir en compte de cara el futur. L?equip Ambisit s?ha proclamat guanyador per equips, amb una gran actuació dels seus components.