La Memorial Isaac Gálvez i la Copa Catalana de bike marathon, aquest diumenge a XS Esports

21/09/2007
Pista

La Memorial Isaac Gálvez i la Copa Catalana de bike marathon, aquest diumenge a XS Esports

 

Resum de l´ emissió

 

"I MEMORIAL ISSAC GÁLVEZ DE PISTA I GRAN PREMI INTERNACIONAL DE VELOCITAT"

 

Isaac Gálvez ha estat un dels millors ciclistes catalans dels darrers anys. Nascut a Vilanova i la Geltrú, el corredor que intercalava pista amb carretera ens va deixar tràgicament el passat mes de novembre mentre disputava una de les tradicionals curses de pista que tenen lloc a molts països europeus durant els mesos d'hivern. Competia en condició de campió del món d´ americana junt a Joan Llaneras a la capital flamenca de Gante, quan el sobtat final va sorprendre a la família Gálvez i a tot el ciclisme en general.

En record del gran ciclista vilanoví, els membres de l´ equip català de pista UCI, el Catalunya Track Team, amb l´ ajut de la Federació Catalana de Ciclisme, es va organitzar un parell de competicions al velòdrom d´ Horta el cap de setmana del 28 i 29 de juliol. El primer Memorial Isaac Gálvez per fondistes i el Gran Premi Internacional de velocitat van emplenar el recinte olímpic del millor ciclisme en pista del món en una fita considerada per la UCI de segon nivell, es a dir, el més elevat darrera les quatre Copes del Món.

 

"GIANT POWERBAR MARATHON BTT GRANDVALIRA"

 

La quarta i última prova de la Giant Power Bar Narathon BTT s'ha celebrat a

l'estació andorrana de Soldeu. Puntuable també per la copa catalana Internacional, ha estat clau per proclamar als nous campions.

Tots els corredors han coincidit a destacar la gran duresa del circuit, de 38kms, pràcticament tots de pujada i que en bona part s?han disputat per sobre els 2.000m d?altura.