Alberto Losada i Joaquim Rodríguez participen al sopar de l´ A.C. Parets

28/02/2008

Nou equip de ciclomàster

La creació d?un equip ciclomàster, format per 6 corredors,  és una de les novetats de la temporada 2008 d?AC Parets. L?equip participarà en 7 proves de la Copa d?Espanya i en altres 3 del Circuit de Marxes per etapes que es faran a Mallorca, Menorca i Zaragoza, a mes també participara en proves del la Xalenge Catalana Ciclomaster.

El club presidit per Josep Lluís Mingote organitzarà el 3r Social de ruta i el 2n Campionat de BTT.  Durant el sopar del passat dissabte es va fer el lliurament de trofeus de la temporada passada. Carles Mercader ha estat el guanyador del Social de ruta, Sergi Mingote s?ha endut el premi de la muntanya i Jordi Martínez el Social de BTT.

Josep Turull, nou soci d?honor

L?Associació Ciclista Parets va nomenar durant el sopar Josep Turull com el soci d?honor número 4. Turull, que va rebre el pin d?or del club, és l?únic membre de la primera junta directiva d?ACP que continua en actiu des del 1979.  Actualment continua sortint amb la bicicleta i és un assidu dels carrils bici de Parets. Els altres socis d?honor de l?entitat -nomenats el 2006- són Gabriel Vela, Pepet Ribas i Joaquim Rodríguez.

Reconeixement a Alberto Losada

El corredor barceloní del Caisse d?Epargne Alberto Losada va rebre el pin de plata d?ACP. El ciclista va lliurar al president del club paretà un maillot del seu equip.

Losada va quedar 8è a la Volta ao Alentejo, 9è a la Volta a la Rioja i 13è a la Volta a Burgos durant la temporada passada.

De la seva banda, el paretà Joaquim Rodríguez Oliver va fer entrega a l?alcalde de Parets, Joan Seguer, i al president de l?Associació Ciclista un maillot que l?acredita com a Campió d?Espanya de fons en carretera, títol obtingut el juny del 2007 a Conca.

Fotografia: S.Mingote, J. Rodríguez, C. Mercader, A. Losada i J.Martínez

Font: A.C. Parets