La tercera edició del Bike Show va prenent forma

07/03/2008
Carretera

La tercera edició del Bike Show va prenent forma

També la situació dels expositors serà nova en aquesta edició del Bike Show BCN; el 2008 serà la primera edició on la zona d'exposició estarà completament integrada en les activitats, en contacte directe amb un públic que ve per pro var el material més allà de contemplar-lo.

Áixí doncs són molts els expositors que, conscients d'aquesta especificitat de la fira han decidit que, més enllà d'un espai d'"exposició" volen ocupar un espai acitu, de "participació". Alguns són Grandvalira 4X, Vans BMX&Freeride Area, Odessa Flat,   Massi Test Bike, Woodpark Vallnord, Monty Electric Bikes, noms que il.lustren aquesta aposta per les marques per apropar-se al seu públic i que donaran nom a algunes de les activitats del Bike Show BCN.


Una ubicació emblemàtica

El Bike Show BCN s'articularà al voltant de la gran esplanada dividida en diferents alçades, que fa de connexió entre les diverses instal.lacions olímpiques, presidides per la imponència de la Torre Calatrava de telecomunicacions, com una gran escultura. Així, el visitant que accedeix per l'entrada nord pot extendre la vista i abarcar tota la fira, fins la plaça Europa.

Estands d'expositors i activitats s'integraran en una eslanada esquitzada de grans cilidres lluminnosos, que donen continuitat al gran espai i presidits per l'escultura "Canvi" d'Aiko Miyawaki (dona d'Arata Isozaki, l'Arquitecte del Palau Sant Jordi).
Aquest suggerent entorn, peculiar i a la vegada caracerístic de la ciutat, servirà doncs d'immillorable marc per a siutar les nombroses activitats i competicions que aquest any conformen el Bike Show BCN 2008: Copa del Món de Trial, Superprestigio Massi, Copa Catalana de 4X, Competició de BMX, Competició de Flat, Monocicles y Vehícles adaptats, Freescooters,   Woodpark, Circuit de Ciclokarts, Zona de Test, Turisbike, Fashion Show, Parc del Trànsit, Kids Cup Trial, Electric Bikes,  etc.

I altres activitats que anirem descobrint a mesura que s'aproximi la data del  Bike Show BCN 2008.

El Bike Show BCN segueix comptant ademés amb el suport i implicació de les institucions públiques com l'Ajuntament de Barcelona, Institut Barcelona Esports, Diputació de Barcelona, Secretaria General de l?Esport,  així dom dels diferents organismes i representacion del teixit associatiu del sector: Federació Catalana de Ciclisme, Fundación ECA Global, IMBA, Gremi de Comerciants, etc.
Finalment confirmar que segueix a molt bon ritme la venta anticipada d'entrades pel Bike Show BCN?08 a Atrapalo.com  on, en breu, també estarà disponible un microsite especial Bike Show BCN i UCI Trials World Cup 2008, on podreu trobar allotjament i entrades per l'esdeveniment.

 

Nota i fotografia d´ Ocisport