La selecció catalana femenina participa a un parell de curses del Euskaldun

26/06/2008
Carretera

La prova del dia 21 a Tafalla es va disputar sobre un recorregut de 35 km per a les cadets, 56 per a les junior i 76 per a les èlits. En la prova cadet, la corredora Bianca Martin es va escapar amb un grup de juvenils i 3 cadets. En l?ascensió al port Bianca es va quedar sola amb les corredores júnior proclamant-se campiona de la seva categoria a la meta de Tafalla. Pel que fa a la prova júnior, les corredores catalanes Cristina, Arantxa i Ester van estar molt atentes a les escapades. A la meta Esther Fernandez va ser la quarta i Arantxa Garcia cinquena amb el mateix temps que la guanyadora, per la seva part la corredora Cristina Aznar va arribar en vuitena posició.

La prova del dia 22 a Zizurkil, sobre un recorregut de 37 km les cadets Bianca Martin, Judith Vidal i Eva Jacomet van arribar a meta en 5ª a 28 segons, 8ª i 13ª  a 34 segons de la guanyadora respectivament. Pel que fa a les junior que van disputar la prova sobre un recorregut de 70 km, el pilot va anar agrupat fins a l?ascensió al por de Kokoxa de 4 km en el que es va trencar en varis grups. A la meta Esther Fernandez del Delfin Verde, va entrar 4ª a 59 segons de la guanyadora, mentre que Arantxa Garcia (Delfin Verde) i Cristina Aznar (Selecció Catalana) van entrar en 5ª i 6ª posició  a 2 minuts.

En la prova d?èlits la corredora Judit Masdeu del Delfin Verde va entrar en 7ª posició a 4 minuts de la guanyadora.

Informació facilitada la Comissió de ciclisme femení de la F.C.C.

Fotografia: Bianca Martin al podi