Vallter 2000 acull la Copa Catalana Trial i Kid\'s Cup el proper diumenge

14/07/2008
Trial

Vallter 2000 acull la Copa Catalana Trial i Kid\'s Cup el proper diumenge

La prova es desenvoluparà en l'entorn natural del restaurant de Vallter2000 i a la carretera d'accés a l'estació d'esquí, començarà puntualment a les 9 del matí, essent les inscripcions de 08:30 a 09:30. El traçat serà completament natural i constarà de 5 zones a 2 voltes.

Pel què fa a l'apartat esportiu, el líder de la Copa Catalana després de la primera prova disputada a Sta. Maria de Corcó-L'Esquirol (Barcelona) és el maresmenc Andreu Miró, seguit dels dos osonencs, Gerard Aguilar i Ot Anglada.

A la resta de categories puntuables pel Kid?s Cup els primers classificats són Pol Doz de Terrassa en benjamins, Marc Seuba d?Òdena en principiants, Joan Torres de Rellinars en alevins, Bernat Seuba d?Òdena en infantils, Marc Prat de Montfulla en cadets i Josep Lladó d?Argentona en open.

La prova és organitzada per la secció ciclista de l'Ski Club Camprodon i compta amb el suport de l'ajuntament de Setcases, l'estació d'esquí i muntanya de Vallter2000, la Diputació de Girona, la Federació Catalana de Ciclisme i el Consell Català de l'Esport.

 

Nota i fotografia de la Comissió de trial de la F.C.C.