200 corredors es citen a la cursa de resistència de Sant Gregori

01/09/2008

Ja entrada en l?última hora de cursa, els corredors van haver de fer ús de llum artificial a les seves bicicletes per donar-se pas entre els complicats camins pels quals ja feia 6 hores que rodaven.
Corredors de la talla d?Oriol Morata, Francesc Freixer, David Lozano (Campió Espanya sub-23) o Miranda Agustí (Campiona Espanya Cadet) que juntament amb tota les resta de corredors i corredores vinguts d?arreu, no es van voler perdre la cita que marcava el calendari de BTT del cap de setmana a Catalunya, absent de cap altre competició important de BTT en aquestes dates estiuenques.
Cal lamentar tres caigudes de consideració, que van ser atesos a la mateixa pista pels serveis mèdics de la prova per desprès ser traslladats a la Clínica Onyar. El més important va ser una fractura de clavícula desprès d?una aparatosa caiguda quan restava poc per finalitzar. Tots ells es recuperen favorablement. Ánims.

Desprès de sis intenses i emocionants hores amb el cansament acumulat per la duresa de la prova, tan del circuit com per el calor de la tarda van donar el resultat de:

2. 39 voltes -  Bicis Esteve"Els Dimonis" - David Molinero, Jose Almendros, Sergi Boix, Pere Sanchez.

3.  38 voltes - Catbike - Pere Subirana, Jordi Avellana, Oriol Casas, Sergi Izquierdo,

4.  38 voltes -Radikalbike PRO - Oriol Morata, Xevi Ferrer, Jordi Martin, Adrià Valls.

5.  38 voltes - StarBike - Jordi Sanmartin, Xavier Cubí, Francesc Freixer, Arnau Soler.

6.  37 voltes - CatFree - Oscar Sabiote, Pere Raja, Jose Antonio Garcia, Alan Manzaneda.

7.  37 voltes - Bike Tandem - Emili Soler, Arnau Planas, Oriol Domenech, Eduardo Blasco.

8.  36 voltes - Baix Ter - Sergi Guell, Gerard Cabrera, Gerard Alvarez, Joan Aguilera.

9.  36 voltes - Radikalbike Team - Felicià Talavera, Francesc Lupiañez, Jordi Casilla, Joan Quintana.

10.  36 voltes - Sepia d'Aro-Bike Girona - 10:18 Salvador Mora, Robert Alcalde, David Alzina, Jordi Llobet.