El Trofeu Festes del Tura d´ Olot, penúltima gran clàssica de la temporada

02/09/2008

A la darrera gran clàssica, la Volta al Montsià disputada la setmana passada, el millor fou el corredor del Cosaor José Belda, ciclista que ja va estar competint a Catalunya, tercer al Trofeu Abelardo Trenzano, i que fou el millor a la clàssica cicloturista Quebrantahuesos. Belda va arribar a meta amb uns 20 segons sobre Gabi Hernández (Fuerteventura) i Sergio Casanova (Kelme). En aquest grup va entrar sisè Mauricio Muller (Camp de Tarragona) consolidant el seu liderat a les grans clàssiques i acompanyat pel recent campió d´ Espanya, el seu company Oriol Llesuy.

La general de la Copa Generalitat, a falta de dues curses, presenta Mauricio Muller amb una àmplia renta sobre Sergi Escobar (Azpiru) i Ibon Zugasti (Azysa), 491 punts pels 357 i 331 dels seus perseguidors. D´ aquesta manera el ciclista argentí està molt a prop de ser el primer corredor estranger que guanya aquesta classificació que culminarà el 20 de setembre amb el Trofeu Joan Soler de Manlleu.

Fotografia: Nikolay Mihaylov, entrant a meta l´ any passat