El dos cops campió mundial d´ americana, Franco Marvulli, estarà al Trofeu Ciutat de Barcelona

10/09/2008
Pista

El dos cops campió mundial d´ americana, Franco Marvulli, estarà al Trofeu Ciutat de Barcelona

 Un altre suís, Benjamí Baumgartner, habitual en la pista i professional en l'equip Atlas-Romer?s de carretera, acompanyarà a Marvulli en la prova per relleus del Ciutat de Barcelona, formant una de les parelles més potents de quantes es donaran cita al velòdrom olímpic de Barcelona, els propers dies 27 i 28 de setembre.

Al costat dels suïssos, les proves de fons del torneig també contaran amb la participació d'altres ciclistes destacats, com els catalans Sergi Escobar i Antonio Miguel, els britànics Dean i Russell Downing, els sud-americans Maurici Muller (Argentina) i Eduardo Ávalos (El Salvador) i altres dues parelles de contrastat nivell, una francesa i una altra russa, que es confirmaran en breu. Els bascos Iñaki Anzizar i Xabier Azkue completen per el moment el cartell.

Mentrestant, l'apartat de velocitat que ja té completada la seva relació d'inscrits des de fa uns dies (només falta confirmar els noms dels ciclistes francesos), destaquen els nord-americans Michael Blatchford i Dean Tracy, els russos Sergey Polynskiy i Ilya Okunev, els britànics Bruce Croall i Matthew Haynes, els neerlandesos Patrick Bos, Yondi Schmidt i Jaime Van der Lugt i el salvadoreny Carlos Avelar, a més del júnior navarrés Juan Peralta (bronze al Europeu de la setmana passada), que s?enfrontaràn als catalans Josep Antoni Escuredo i Itmar Esteban, entre d?altres.

Al costat de la confirmació dels russos i francesos i la inscripció definitiva per al torneig femení, els organitzadors del Ciutat de Barcelona de pista no descarten anunciar més sorpreses agradables en els pròxims dies.

Nota del Catalunya Team