La Copa Catalana Trial i Kid\'s Cup visita Terrassa el diumenge

24/09/2008
Trial

La Copa Catalana Trial i Kid\'s Cup visita Terrassa el diumenge

La Copa Catalana Trial i Kid's Cup 2008 arriba el proper diumenge dia 28 de setembre al Vallès, concretament a  les instal·lacions de l'ATHC (Atlètic Terrassa Hockey Club), amb la disputa de la tercera prova.

La prova es desenvoluparà en el circuit permanent del club, aprofitant també alguns dels espais naturals dels que disposa. El traçat serà mixta amb zones natural i artificials, fet que el convertirà en una prova molt completa i selectiva, constarà d'un total de 5 zones a 2 voltes. La prova començarà puntualment a les 9 del matí, essent les inscripcions de 08:30 a 09:30. 

Pel què fa a l'apartat esportiu, el líder de la Copa Catalana després de les dues proves disputades a Sta. Maria de Corcó-L'Esquirol (Barcelona) i a Setcases-Vallter2000 (Girona) és el maresmenc Andreu Miró, seguit dels dos osonencs Ot Anglada i Gerard Aguilar.

A la resta de categories puntuables pel Kid?s Cup els primers classificats són Pol Doz de Terrassa en benjamins, Marc Seuba d?Òdena en principiants, Eduard Aran de Borgonyà en alevins, Bernat Seuba d?Òdena en infantils, Ferran Granollers de Barcelona en cadets i Josep Lladó d?Argentona en open.

La prova és organitzada per la secció ciclista de Atlètic Terrassa Hockey Club i compta amb el suport del Circuit Toyota Club Vallès, la Diputació de Barcelona, la Federació Catalana de Ciclisme i el Consell Català de l'Esport.

 

Nota de la comissió de trial de la F.C.C.