El Gran Premi Massi entra a la recta final passant per Eivissa

27/09/2008
BTT

El Gran Premi Massi entra a la recta final passant per Eivissa

Darío Gasco amb 823 punts, tot i ser sub-23 es troba en primer lloc de la classificació general seguit de Sergio Mantecón (Cemelorca Seguros-10) amb 816 punts però ja amb una prova descomptada. En tercer i quart lloc trobem a Marc Trayter (ECP-Tau Ceràmica) i Joan Llordella (Ambisist). Entre aquests corredors s'acabarà de configurar el podi de la general després de disputar tots els punts que hi ha en joc amb les dues proves que falten per acabar la competició.

En categoria femenina Anna Villar ho té més ben encarrilat ja que disposa d'un major avantatge de punts respecte la segona classificada, Sandra Santanyes. Tot i així, encara poden passar moltes coses i fins el dia 5 d'octubre a Calaf no tindrem el resultat final d'aquests podis.

Cal recordar que aquest any la cursa del Gran Premi Massi a Eivissa tindrà lloc el dia 28 de setembre a la localitat de Santa Eulàlia des Riu, en concret a 5 km d'aquesta població situada a 21 km de l'aeroport d'Eivissa. Per saber més informació d'aquesta localitat ho trobareu a http://www.ensantaeulalia.com. El circuit té un recorregut de gairebé 6 km i és el mateix escenari on es va disputar la primera prova del Circuit Balear. És una zona planera amb petits desnivells i amb corriols molt ratoners on els ciclistes podran viure una cursa de gran intensitat. Els horaris de sortida variaran respecte les curses anteriors de GP Massi ja que la primera sortida tindrà lloc a les 9:30h i la segona a les 11:30h. L'entrega de trofeus està prevista a les 13:30h una vegada finalitzada la segona cursa.

Nota i fotografia d´ Ocisport