Israel Núñez i Anna Villar triomfen a Eivissa

29/09/2008
BTT

Israel Núñez i Anna Villar triomfen a Eivissa

A partir de la meitat de la cursa s'han anat format petites diferències i ja es començava a intuir que el podi aniria a parar a mans de Darío Gasco, Sergio Mantecón i Israel Núñez. Però a la última volta Sergio Mantecón ha tingut problemes mecànics que li han fet perdre segons molt valuosos i ha perdut tota opció a victòria. Els dos components de l'equip Massi han pogut treballar més còmodament per endur-se el triomf final quedant (1h40'19") per davant del fins ara líder del campionat Darío Gasco (1h40'31").  

Tot i quedar en tercera posició, Sergio Mantecón es col·loca líder del GP Massi on ja s'ha descomptat una prova (recordem que en puntuen cinc de set i ja nomès queda la última prova de Calaf el dia 5 d'octubre). En aquesta segona cursa Darío Gasco tot i quedar tercer a la general, s'enduia el podi sub-23 que el completaven Anchu Kohl (Kandani Santa Eulària) i Josep Ma Puigpinós (Segre Moto Club). El podi sub 21 quedava format per Eduard Recasens (Morenito Mavisa), Guillem Pujols (Ambisist) a nomès 3 segons i Noel Trillo (Castelldefels). 

La cursa de les 9.30h de categoria elit femení no ha tingut gaires sorpreses i s'ha imposat Anna Villar (Massi) que està fent una temporada exel·lent estrenant-se per primera vegada aquest any amb un top-20 a una prova de la Copa del Món (Vallnord). De sortida ja ha imposat un fort ritme que les seves perseguidores no han pogut seguir, per darrera venia Sandra Santanyes (Cemelorca Seguros 10) i Cristina Mascarreras (Conor la Siesta) que han completat el podi final amb aquest ordre. Amb fèmines sub-23 s'enduia el triomf Margarita Garcia (Bicicletes Sancho).  

D'aquesta forma Anna Villar manté el liderat del campionat i com que no ha fallat a cap prova i porta un avantatge important de punts, ja és campiona del GP Massi per segon any consecutiu. Amb categoria júnior masculí el clar vencedor ha estat Umbert Almenara (ECP-Tau Ceràmica) seguit d'Enrique Morcillo (Kandani Santa Eulària) ja a 3' i Cristopher Bosque (Ambisist) que tot i córrer lesionat completava el podi.  

Els cadets després de completar tres voltes a un circuit molt ràpid i arribar els tres primers classificats amb menys de vint segons de diferència, el vencedor ha estat Adrià Noguera (Ambisist), segon Oscar Ferrer (Kandani Santa Eulària) i el tercer Joan Quintana (Impanasa Basolí). El guanyador en Masters 30 ha estat Francesc Xavier Carnisser (Massi), amb Veterans-40 Fco Javier Salamero (Ambisist) i amb Veterans 50-60 Ricardo Vela (Kandani Santa Eulària).

 

Nota i fotografia d´ Ocisport