Helena Casas i José Antonio Escuredo brillen a Colòmbia

05/10/2008
Pista

La ciclista de Vila-seca va vèncer el torneig de keirin per davant de la colombiana Maritza Ceballos i la italiana Elisa Frisoni, mentre va ser tercera en la prova de velocitat individual que va guanyar Frisoni, qui va derrotar en la final a la colombiana Diana García.

Al costat de Casas, l?equip diriguit per Jaume Mas també va assolir la victòria en keirin masculí de José Antonio Escuredo, enfront l'italià Roberto Chiappa i el veneçolà Àngel Pulgar. El ciclista de Salt també va aconseguir el podi en la prova de velocitat individual on va acabar segon després de Chiappa. El colombià Hernán Sánchez va ocupar la tercera posició.

Amb una destacada participació internacional, el passat dijous es va iniciar en el velòdrom Martín Emilio "Cochise" Rodríguez de Medellín, el Gran Caragol de Pista, prestigiós esdeveniment que reviu després de romandre absent del calendari des de l?any 1995.

Helena Casas va aconseguir el segon dia de competició altres dues victòries durant el transcurs de la tercera i última jornada del Gran Caragol de Pista, que s'ha disputat en el velòdrom Martín Emilio Rodríguez "Cochise" de Medellín, Colòmbia.

Casas va vèncer primer en els 500 metres contra rellotge, disciplina on posseeix la millor plusmarca estatal de tots els temps, guanyant a la colombiana Maritza Ceballos i l'argentina Talia Ayelen Aguirre. Després, Helena va acomiadar-se de la competició amb un nou triomf en velocitat per equips mixta, prova d'exhibició on va formar equip amb José Antonio Escuredo. La parella catalana va invertir un temps de 33"804, millorant el registre del duo italià, Elisa Frisoni i Roberto Chiappa (34"435) i el del combinat colombià, Milena Salcedo i Leonardo Narváez (34"503).