El Gran Premi Massi ja té tots els seus guanyadors

06/10/2008
BTT

El Gran Premi Massi ja té tots els seus guanyadors

Amb categoria femenina Anna Villar (Massi) s'ha tornat a imposar demostrant el seu bon moment de forma tant a principis com a finals de temporada que li ha fet guanyar el mallot de campiona del GP Massi per segon any consecutiu. En segona posició i a més de 4' creuava la línia de meta Cristina Mascarreras (Conor la Siesta) que a la general es col·locava en tercera posició, i completava el podi de la cursa Mercè Tussell (Massi).

Fco Javier Salamero (Ambisist) s'ha tornat a mostrar intractable entre els seus competirdors i s'ha endut un altre primer lloc amb la seva categoria de veterans 40 per davant de Joan Antoni Asensio (Ei-Tu Red Bull) i Javier Navarro (Medina Competició). Amb la categoria cadet creuava primer la meta Adrià Noguera (Ambisist) que ha completat les dues voltes del circuit amb 56'34" traient nomès 13" al segon classificat, Bernat Carbones (Nineta.com) i 32" a Gerard Alvarez (Bi&Ci) que completava el podi. José Palomino (Navarcles) guanyava amb la categoria Veterans 50-60 per davant de Joan Carbonès (Nineta.com) i Jacint Franch (Tot vici amb bici). La eivissenca Maria Elena Amoros (Kandani-Sta Eulàlia) guanyava amb fèmines júnior la cursa d'avui i també la general del GP Massi.

A les 12h es donava la sortida dels elit, sub 23 i sub 21 i als primers compassos de la cursa s'anaven formant grups de corredors que variarien al llarg de les 4 voltes que havien de completar. A les dues primeres voltes encapçalaven la cursa Marc Trayter (ECP-Tau Ceràmica) i Israel Núñez (Massi) rodant junts fins que Marc ha sofert una averia mecànica i Israel s'ha quedat sol durant una volta en primera posició. Per darrera venien a un ritme molt alt Sergio Mantecón (Cemelorca Seguros 10) i Joan Llordella (Ambisist) que a les dues últimes voltes han rodat junts en primeres posicions fins que Sergio ha imposat un ritme més alt per poder arribar a meta en primera posició i d'aquesta forma guanyar la última carrera del GP Massi i la classificació general final. Joan Llordella creuava la meta a nomès 15" del primer classificat i completava el podi Oriol Morata (Inpanasa-Basoli) que després d'una gran remuntava aconseguia un preuat tercer lloc amb aquesta cursa tant disputada.

Amb categoria sub-23 s'imposava l'argentí Darío Gasco (Massi) amb molta avantatge respecte el segon classificat Josep Ma Puigpinós (Segre Moto Club) i el tercer, Eric Diaz (Ambisist). Amb categoria sub 21 s'imposava David Lozano (MSC Bikes) per només 34" respecte el segon classificat Sebasteien Carabin (Blancs Gilets). Completava el podi Eduard Recasens (Morenito Mavisa) que s'enduria el títol de campió del GP Massi 2008 amb aquesta categoria.

Per equips s'enduia el triomf Ambisist amb 578 punts que li servien per sumar punts a la classificació general final del campionat i endur-se amb un mateix any la copa catalana internacional i la copa catalana de marató.  

 

Nota i fotografia d´ Ocisport