El Centre BTT de La Noguera obre les seves portes

29/10/2008
BTT

El Centre BTT de La Noguera obre les seves portes

El Centre BTT oferirà un total de 490 Km de circuits senyalitzats distribuïts entre 19 rutes (4 molt fàcils, 4 fàcils, 6 difícils i 5 molt difícils), 4 variants de rutes i 3 enllaços. Les rutes, que estan pensades per a tot tipus de públic, transcorren entre embassaments, congostos, patrimoni natural i cultural i espais de muntanya.

El Centre BTT compta amb dos punts d’acolliment, situats al Monestir de Santa Maria de Bellpuig de les Avellanes i al Càmping Vall d’Àger, des d’on surten la majoria dels circuits i on els practicants trobaran serveis com: informació i assessorament sobre els circuits, informació turística de la comarca, lloguer de bicicletes i cascs, dutxes, lavabos, punt de rentat de bicicletes, aparcament de vehicles, allotjament i bar-restaurant. També sortiran rutes des d’Os de Balaguer, Tartareu i Fontdepou.

El Centre BTT ha estat una iniciativa del Consell Comarcal de la Noguera i dels ajuntaments d’Àger, les Avellanes i Santa Linya i Os de Balaguer, amb l’objectiu d’oferir un producte turístic de qualitat.

Els actes s’iniciaran a les 16.00 h al Monestir de Santa Maria de Bellpuig de les Avellanes amb la signatura del conveni d’adhesió a la “Xarxa Centres BTT Catalunya” de Turisme de Catalunya, entre el Consell Català de l’Esport, la Federació Catalana de Ciclisme i el Consell Comarcal de la Noguera, i continuaran a les 17.00h al Càmping Vall d’Àger amb la inauguració oficial del Centre BTT i la visita a les instal·lacions.