S´ inaugura el centre BTT de la Noguera

31/10/2008
BTT

S´ inaugura el centre BTT de la Noguera

El Centre BTT oferirà un total de 490 Km de circuits senyalitzats distribuïts entre 19 rutes (4 molt fàcils, 4 fàcils, 6 difícils i 5 molt difícils), 4 variants de rutes i 3 enllaços. Les rutes, que estan pensades per a tot tipus de públic, transcorren entre embassaments, congostos, patrimoni natural i cultural i espais de muntanya.

El Centre BTT compta amb dos punts d’acolliment, situats al Monestir de Santa Maria de Bellpuig de les Avellanes i al Càmping Vall d’Àger, des d’on surten la majoria dels circuits i on els practicants trobaran serveis com: informació i assessorament sobre els circuits, informació turística de la comarca, lloguer de bicicletes i cascs, dutxes, lavabos, punt de rentat de bicicletes, aparcament de vehicles, allotjament i bar-restaurant. També sortiran rutes des d’Os de Balaguer, Tartareu i Fontdepou.

El Centre BTT ha estat una iniciativa del Consell Comarcal de la Noguera i dels ajuntaments d’Àger, les Avellanes i Santa Linya i Os de Balaguer, amb l’objectiu d’oferir un producte turístic de qualitat.