Helena Casas signa un nou rècord d´ Espanya de 200 metres a la CDM de Manchester

02/11/2008
Pista

Tornant a Casas, la corredora de Vila-seca, Casas, marcava un temps de 11-905 en els 200 metres, millorant el registre que tenia de 12-061 des del passat 4 de setembre (Campionat d'Europa de Pruszkow), després va concloure setzena en la velocitat, sisena en els 500 metres, amb un temps de 36-001, i finalment no va poder passar de les mànigues de repesca en el torneig de keirin.

Els dos representants del Catalunya Team foren David Herrero i Itmar Esteban. Herrero, per la seva banda, va acusar els nervis del seu debut en els 4000 metres persecució individual, realitzant un temps de 4'44, crono superior a les seves possibilitats i que a més li va passar factura per al escratx, prova on va participar a continuació sense poder superar la sèrie de classificació. No obstant això, el ciclista de Sant Quintí de Mediona es va recuperar a temps per a signar la seva millor participació en la Copa del Món, acabant quinzè en puntuació, una prova que va marcar una mitjana superior als 51 quilòmetres per hora.

Finalment, el badaloní Itmar Esteban va caure derrotat en repescas del torneig de keirin, després de realitzar una esperançadora primera ronda (va acabar segon la seva sèrie de classificació) i després va concloure en trentena primera posició en la velocitat, amb un temps de 10-989 en la qualificació de 200 metres llançats, dues desenes superior als registres marcats en els entrenaments.

Informació: Catalunya Team i RFEC

Fotografia: Helena Casas