Déu ciclistes entren al Llibre d´ Or de l´ Esport Català

05/11/2008
BTT

Déu ciclistes entren al Llibre d´ Or de l´ Esport Català

La presentació va córrer a càrrec del president de la UFEC, Sr. David Moner, de la Secretària General de l’Esport Sra. Anna Pruna i del President Honorífic del COI Sr. Joan Antoni Samaranch.

Tots van tenir paraules d’elogi per aquest primer recull dels 461 esportistes catalans que han estat campions del món o que han aconseguit medalles olímpiques i paralímpiques o be que han tingut una trajectòria molt destacada i que han contribuït a la potència i prestigi de l’esport català al llarg de la història. A l’acte hi eren presents un centenar dels esportistes protagonistes del llibre, i també nombrosos presidents de federacions i personalitats relacionades amb l’esport, alguns molt coneguts com Joan Laporta, Manel Estiarte, Arantxa Sanchez Vicario, Enric Massip , Nacho Solozábal, etc.

Entre els ciclistes figuren les germanes Abant, Gemma i la Mireia, Dani Comas, Marià Cañardo, Sergi Escobar, Josep Antoni Escuredo, Miquel Poblet, Isaac Gálvez, Carles Torrent i Josep Antoni Hermida. Després d’haver aconseguit editar aquesta històrica primera edició, limitada a 3.000 exemplars, es pretén actualitzar el Llibre d’Or cada 3 o 4 anys.

 

Informació facilitada per Josep Abant