La Lliga Catalana de BMX es tanca a Terrassa

12/11/2008
BMX

La Lliga Catalana de BMX es tanca a Terrassa

A la categoria femenina  es va imposar Beatriz Ibañez qui també es va emportar el títol. Bea ja ha assegurat el seu futur en el BMX on vol disputar totes les proves del BMX nacional la propera temporada.
 A la categoria 9 i menys, el club Genesis de Barcelona exerceix un clar domini amb un podi format per Gerard, Alex i Lluis i amb un clar guanyador de la lliga catalana 2008, Gerard Ruiz. 
A la categoria de 10,11 i 12 anys, Alex Marquez es va imposar en la darrera prova tot i que fou finalment Rai Gallego (Genesis) el guanyador de la general en una competició que també va tenir Gerard Cloquell al podi.  
A la categoria de 13-14 i 15 anys, els tres primers classificats s' estaven jugant el títol però finalment la veterania de Ian Hiniestrosa, qui també va guanyar a la darrera prova, el va portar directament a guanyar el títol final, amb Alberto Gomez de Santa Perpetua) i Guillem Jorba del MC Sant Andreu, segon i tercer.  
A la categoria de 16 i més, Oscar Torres va imposar la seva llei de principi al final, guanyant a Terrassa i el títol, tot i que Felipe Castro (Santa Perpetua ) fou un dur rival. 
A la categoria Elit, Alfredo Moreno es va imposar davant del veterà Sergio Diaz, titular de varis podis continentals. La Lliga Catalana 2008 fou Edwin Falcon del MC Sant Andreu.
A la categoria Cruiser, el títol fou per Javier Morgado del Cau de la Bici en Santa Perpetua.
 
La propera cursa, Open La Clau aquest pròxim cap de setmana, amb la previsió de molta participació francesa.