El ciclisme veterà celebra les noces d´ argent de la seva Xallenge

18/11/2008
Carretera

El ciclisme veterà celebra les noces d´ argent de la seva Xallenge

Amb la presència de 200 persones i presidint l’acte la màxima autoritat de la FCC, Carme Mas, acompanyada del Secretari de la FCC, J. Manuel Narváez, i els vocals de la Junta Directiva Elena Carbonell i José Ruiz, com també el President de la Comissió de Cicloturistes Josep Latorre.

Hi va haver un grup de convidats especials relacionats amb els inicis de la Xallenge, entre ells l’ex-president Jordi Mariné, com a ex-corredor, i el Secretari de l’Associació de Ciclistes Professionals de la UCI, Daniel Malbranque, com ex-corredor i promotor,  l’ex-president de la Comissió Martí Juan Duaso i l’ànima de la cursa “3 dies de Lleida” Javier Cortés.

Durant el dinar es va obsequiar generosament a les senyores assistents. Es va començar amb el reconeixement als 10 presidents organitzadors de curses, passant a distincions especials individuals, Copa Catalana i Xallenge, també es va tenir en compte a les dues fèmines Èlit que corren habitualment amb els veterans.

A continuació vam gaudir de l’actuació del famós cantant del 60-70 i ex-corredor En José Guardiola, que va interpretar a capela de forma excel·lent. Finalment es feu el tradicional sorteig de llarg abast en obsequis. Es va copsar el bon ambient entre tothom i la gran valoració que es va fer de la vetllada en quan a impecable organització, mitjans i conducció, el que reafirma l’altíssim nivell de qualitat de la Comissió de Veterans i la compenetració dels seus membres.

 

Nota i fotografia de la comissió de veterans de la F.C.C.