El ciclocross de Sant Boi, aquest diumenge a XS Esports

21/11/2008
Ciclocròs

El ciclocross de Sant Boi, aquest diumenge a XS Esports

El proper diumenge el ciclisme català continua amb el seu espai al programa XS Esports de la Xarxa de Televisions Locals. En aquesta ocasió es podrà gaudir d´ un resum de la Copa Catalana de cicrocross celebrada fa una setmana Sant Boi. Serà com sempre a partir de les 16.30 hores.

 

Resum de emissió

 

El ciclocross, la disciplina ciclista arrelada als freds hivernals, està a plena activitat a Catalunya, A principis del mes de novembre arrencava a Raimat, Lleida, una nova edició de la Copa Catalana d´ aquesta modalitat. Si fa uns anys aquesta era una competició de tres o quatre curses, ara aquest ranking engloba un total de déu proves vàlides amb un recorregut total per tota la geografia catalana amb parada a les localitats de Sant Joan Despí, Lleida, Vinaròs, en una cursa compartida amb el calendari valencià, Santa Coloma de Farners, Mataró, Velòdrom d´ Horta a Barcelona, Manresa, seu dels Campionats de Catalunya al gener, i Sallent. 

La tercera cursa d´ aquesta Copa Catalana visitava la població barcelonina de Sant Boi, punt sempre fixa quan d´ organització ciclista parlem. Aquest era ja el tercer cop que Sant Boi figurava al calendari regional. L´ any passat va acollir els Campionats de Catalunya i part dels seus corredors es deixen veure durant la temporada d´ hivern. Més de 100 corredors, entre ells una desena de nens i nenes, van afrontar aquesta competició que es desenvoluparia sobre un circuit de poc més de tres quilòmetres que incloïa tots els elements que identifiquen aquesta bonica disciplina ciclista: prat, terra, taulons i escales.