Principi d’acord entre la F.C.C. i les federacions del sud de França

13/02/2009
Federació

Principi d’acord entre la F.C.C. i les federacions del sud de França

El sud de França va tenir lloc aquesta passada setmana una trobada entre representants de las federacions del Midi Pyrenees, del Languedoc Roussillon i de la Federació Catalana de Ciclisme.

Es tracta del primer contacte per poder signar un acord de col·laboració per que els nens de les escoles de Ciclisme, de Girona i de Barcelona puguin anar a participa a probes a França i al mateix temps el nens del sud francès puguin corra a Catalunya

Cal puntualitzar que de moment es tracte de un principi d’acord que de moment  no mes es contempla per la base, es a dir, per el ciclisme d’ escoles). Un cop estigui signat aquest acord es donarà una més àmplia informació.

A l’ acte varen ésser presents per part del Comitè Languedoc Roussillon,  el Sr. Stéphane Roger,  Vice Président Comité Languedoc Roussillon ; el Sr. Louis Esteve, Secrétaire Comité des P O. ; i el Sr. Claude Petin, Trésorier Comité des P O.

Per part del Comité Midi Pyrénées, el Sr. Henri Lafargue, Président Régional ; el Sr. Christian Bedel,  Secrétaire Général i el Sr. J.Pierre Audard, Vice-président Délégué.

I per part de la Federació Catalana de Ciclisme, la Sra. Carme Mas, presidenta i el Sr. Daniel Malbranque, col·laborador  de la Federació.