Cristina Mascarreras, sisena a l´ Internazionali d´ Italia

18/03/2009
BTT

Cristina Mascarreras, sisena a l´ Internazionali d´ Italia

El dissabte va pendre part la Cristina Mascarreras que va tenir una molt bona actuació en una prova d’alt nivell i amb nombrosa participació. Cristina va realitzar una molt bona carrera sempre rodant en posicions capdavanteres, però degut a la falta d’entesa entre les corredores que anava, no va poder enllaçar amb les del pilot capdavanter format per quatre corredores. A pesar de tot va lluitar fins a la última volta per entrar en el top-5, però no va poder ser i es va tenir que conformar amb la sisena posició que la considera molt bona donat el gran nivell que hi havia i per les poques diferències que hi ha hagut amb les primeres, a més d’haver quedat per davant de grans corredores amb Tereza Hurikova (campiona del món júnior 2005), Tanja Zakelj (actual campiona del món sub-23). A més està molt contenta per les sensacions que ha tingut en carrera i per la millora que ha notat respecte a la setmana passada després que aquesta setmana hagi començat amb les sèries fortes, així doncs li dona molta confiança per les pròximes competicions ja que veu que la preparació va per molt bon camí.

El diumenge era el torn de Patxi Cia que va tenir una mala sortida per trobar-se amb algunes caigudes que el van fer retrassar amb algunes caigudes que el van fer retrassar, però això no el va desanimar i va començar a remuntar fent una carrera de menys a més, on cada volta que passava anava guanyant posicions en una carrera llarga i dura, completant una satisfactòria trenta dotzena posició que reflexa l’altíssim nivell de la prova. A més Patxi està satisfet de les sensacions que ha tingut en carrera que també li dona molta confiança per afrontar les pròximes competicions.

 

La pròxima prova serà el pròxim cap de setmana amb una nova carrera de la Copa Catalana Internacional a la localitat vallesana de Corró d’Amunt.