El Gran Premi Massi de Corró a XS Esports

28/03/2009
BTT

El Gran Premi Massi de Corró a XS Esports

Aquest diumenge continuen les emissions de ciclisme a la Xarxa de Televisions LOcals. La segona cursa del Gran Premi Massi- Copa Catalana Internacional, disputada a Corró d´ Amunt i guanyada pel sots campió olímpic Jean Christophe Peraud, serà protagonista de la pantalla a partir de les 14.50 hores.

 

Resum emissió

 

GP Massi Copa Catalana Internacional BTT -  Corro d’Amunt    

 

Més de 350 participants van omplir Corró d’Amunt tot un cap de setmana en la seva 8a edició del Gran Premi Massi-copa Catalana Internacional- Memorial TONI COSTA la segona prova del Calendari, després de Banyoles.
La primera contrarellotge de la temporada va començar amb gran èxit de participació, ja que  190 corredors s'aplegaven dissabte 21 de març a la tarda a Corró d'Amunt. La Contrarellotge és una prova que consisteix en donar una volta a un circuit de 4km (en aquest cas) i la sortida es dóna de forma individual cada 30 segons. De cara a la classificació general del Gran Premi Massi-Copa Catalana Internacional  puntuen totes les contrarellotges individuals (3) i totes les curses de rally  menys una.

Després de la contrarellotge de dissabte amb un gran èxit de participació i un bon dia, tocava la prova  de rally a Corró d'Amunt amb un circuit revirat, tècnic i divertit enmig del bosc. Aquesta competició rebia el nom de memorial Toni Costa en record d'un component del Club Ciclista Corró d'Amunt, el club local que amb gran afició organitza cada any una de les proves del Gran Premi Massi - Copa Catalana Internacional.