Sergi Escobar obté els millors resultats catalans als Mundials de pista

29/03/2009
Pista

Les dues persecucions i Sergi Escobar han estat la notícia més important pel ciclisme català en uns Campionats del Món de pista que no han deixat cap medalla a la delegació espanyola. El corredor lleidatà va signar la cinquena plaça a la persecució per equips, un resultat molt meritori, i un sisè a la persecució individual. El capítol de la velocitat ha resultat decebedor. José Antonio Escuredo no va poder superar la repesca del keirin, la seva cursa talismà, en un curiós desenllaç on el català va perdre la seva plaça a causa de desaccelerar un cop es va veure superat per un corredor finalment eliminat. A la velocitat individual Alfred Moreno es va quedar a menys de tres centèsimes del tall sent el 33 mentre que Itmar Esteban es classificava el 44. Per la seva part Helena Casas fou vintena als 500 metres i catorzena a la persecució per equips, on va competir per absència de Débora Gálvez.

Fotografia: Sergi Escobar