Israel Núñez i Sandra Santanyes, els millors al Gran Premi Massi de Flix

20/04/2009
BTT

Israel Núñez i Sandra Santanyes, els millors al Gran Premi Massi de Flix

Israel Núñez (Massi), Ismael Ventura (Bicicletes Esteve) i Darío Gasco (Massi) han estat els més ràpids en aquesta prova on els temps han anat molt ajustats arribant els tres primers corredors amb 4" de diferència.

Les sortida era molt ràpida per una zona asfaltada durant uns 400m i el fet de no haver-hi pujades llargues i ser un circuit molt rodador, durant les dues primeres voltes els corredors han anat molt agrupats. Fins a la tercera volta els dos corredors de Massi juntament amb Ismael Ventura han anat marxant i han partit el grup quedant-se ells tres encapçalant la cursa i per darrere venia un segon grup format per Marc Trayter (Commençal-Northwave), Umbert Almenara (Freebike), Roger Argelaguer (Pocara Joiers) i Oriol Morata (Radikal Bikes). Durant les 3 últimes voltes Israel Núñez (Massi), Ismael Ventura (Bicicletes Esteve) i Dario Gasco (Massi) han anat junts i fins els últims metres no s'ha decidit el vencedor que finalment ha esta Israel Núñez amb un temps d'1h39'39", seguit d'Ismael a 1" de diferència i Darío Gasco a 4" del primer. Amb aquesta valuosa victòria Israel Núñez aconseguia el lideratge del GP Massi-CCI.

En quarta posició arribava Marc Trayter (Commençal-Northwave) a 59" del primer que tot i l'esforç i a la cursa exel·lent que ha completat no ha pogut mantenir el maillot de líder. Tot i això, pujava al tercer graó del podi elit ja que Darío Gasco era el primer corredor sub 23. Completaven el podi sub 23 Joan Marc Perarnau (Oki Orbea) i Borja Murillo (Oki-Orbea).

En categoria sub 21 arribava en primera posició i vuitè a la classificació general el corredor gironí Umbert Almenara (Freebike) que està realitzant una temporada molt bona després del difícil salt des de la categoria júnior la temporada anterior. En segona posició arribava Cristopher Bosque (Ambisist) i completava el podi Albert Aubet (MC Segre).

En categoria femenina Sandra Santanyes (Cemelorca Trek) que sortia amb el maillot de líder després de vèncer en la contrarellotge de dissabte, guanyava la tercera prova del campionat. Sandra es desmarcava ja als primers metres de la carrera de les seves principals perseguidores imprimint un fort ritme que ha anat dosificant al llarg de la cursa. Per darrere es veia una lluita aferrissada entre Anna Villar (Massi) i Cristina Mascarreras (Conor - La Siesta)  i finalment el segon graó del podi ha anat a parar a mans de la Cristina que arribava amb 1h33'51" a meta, 32" després de la primera classificada. Anna Villar (Massi) s'havia de conformar amb el tercer graó del podi a 44" de Sandra Santanyes.

En categoria júnior la victòria era per Hugo Drechou (Cami Calent Catal) que completava les 4 voltes amb 1h23'49", en segona posició el corredor de l'Ayala Team Alejandro Gomez amb 1h24'21" i completava el podi el corredor tarragoní Josep Nadal (CJAM). En categoria master 30 la primera posició era pel corredor tarragoní de Massi F.X Carnicer que arribava després d'1h24'15" de cursa que ha dominat en tot moment. El segon classificat era Gustavo Dacosta (Tot Bici) a 3'46" del primer i el tercer era Victor Manuel Ubeda  (SBR) amb 1h28'35".

En categoria cadet el vencedor era Jordi Quintanas (Medina Llagostera) que tot i ser de primer any, es mostra intractable en les últimes proves. En segona posició arribava Joan Aguilera (Jodofi Supermercats) a més d'1' de diferència i completava el podi Roger Fortuny (Riudoms-SC AA) amb 1h11'07" després de les 3 voltes al circuit.

Fco. Javier Salamero (Oki Orbea) guanyava en categoria master 40 després de realitzar també 3 voltes al circuit amb 1h03'59", en segona posició amb només 1' de diferència arribava Joan Antoni Asensio (Ei-Tu Red Bull) i completava el podi Emili Soler (Bike Tandem). En categoria master 50 el primer en completar les 3 voltes era Joaquim Esparraguer (Medina Llagostera) amb 1h11'20", en segona posició el corredor de Navarcles José Palomino i completava el podi el també bagenc Juan Sanchez (Difoprint). En categoria junior femení la vencedora era Maria Elena Amoros (Santa Eularia) després de realitzar 2 voltes al circuit i amb categoria cadet femení era la jove Miranda Agusti (Radikal Bikes). Finalment per equips el clar vencedor era l'equip Massi amb 610 punts, seguit d'Ambisist amb 441 punts i Bicicletes Esteve amb 303 punts. I els nous  líders de la competició després d'aquest cap de setmana amb aquesta prova doble, són Sandra Santanyes (Cemelorca Trek) i Israel Núñez (Massi).

 

La següent competició serà a Sant Llorenç de Morunys (Vall de Lord) els dies 9 i 10 de maig també amb contrarellotge dissabte i prova de rally diumenge. Aquesta coincidirà també amb el Superprestigi Massi-Open d'Espanya XC.

 

Nota i fotografía d´ Ocisport