Els Campionats de Catalunya de cadets a XS Esports

20/06/2009
Carretera

Els Campionats de Catalunya de cadets a XS Esports

Aquest dissabte a partir de les 15 hores al programa XS Esports s´ emetrà un resum dels Campionats de Catalunya de cadets disputats a Mollet del Vallès.

 

Resum de l´ emissió

 

CAMPIONAT DE CATALUNYA CADETS CARRETERA  7-juny-2009    

Mollet del Vallès

 

Matí de juny, desprès d´ una nit plujosa, feia calor però no gaire. Bon clima pel ciclisme. A sobre cel net. En aquest privilegiat escenari, Mollet del Vallès es preparava per una nova edició del Campionat de Catalunya de cadets.

Fet el tall de cinta, un pilot de 37 cadets més vuit parelles de tàndems, prenien la sortida des de l´ Avinguda de la Llibertat de la localitat barcelonina, allà per on para el Mercat Nou. Per davant un recorregut de 61 quilòmetres sortint de Mollet direcció La Garriga per superar el principal alt del dia, el de Samalús, per tornar a baixar cap a meta després de passar per Granollers. Un itinerari en definitiva habitual per molts corredors en les seves sortides d´ entrenament. A la cita no hi faltaven els tàndems que també entraven en concurs pel seu títol regional.  A la carretera tots els maillots del pilot cadet català: JCS Construcciones, Natur House, Carbonell Freixas, Linde- Gallastegui i Sarfa. Patrocinadors tots que mantenen viva la flama del ciclisme més jove, de la pedrera de casa nostra.