Neix la UFECTV

19/06/2009
Federació

Neix la UFECTV

El portal televisiu de l'esport federat català consta de dos grans apartats, un dedicat als vídeos i un altre a una extensa galeria d’imatges. En l’apartat de Televisió es podrà visualitzar emissions d’esdeveniments en directe o diferit i videoclips a la carta. Si hi ha una emissió en directe, aquesta serà la que es mostrarà per defecte en el lloc dels vídeos en programació i es veurà sempre ressaltada amb una icona que ho especificarà. La resta de vídeos del llistat seran a la carta, que l’usuari podrà seleccionar i reproduir en el visor central del web, i veure la informació associada. Cada federació tindrà el seu propi apartat i els vídeos, a més, es podran descarregar.  

Pel que fa a l’apartat d’Imatges, aquest és un recull de fotografies classificades, tot destacant les diferents modalitats esportives per federació, que l’usuari podrà seleccionar per ampliar i veure la informació associada a aquest arxiu. La galeria d’imatges també inclou diferents apartats destinats a Personatges, que han destacat en l’esport català ja sigui a nivell: Esportiu, Tècnics i Àrbitres; Directius, on estaran presents tots els presidents de federacions amb la seva data de naixement i nomenament; i Personalitats, on hi podrem trobar els exsecretaris generals de l’Esport i l'actual secretària, el president d’honor del Comitè Olímpic Internacional i els expresidents i president de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya. També en fotografies hi ha un apartat de Col·leccionisme, on es diferencia el contingut per mostrar elements i objectes relacionats amb l’esport, per exemple segells, cartells, etc. I per últim, hi ha un apartat dedicat a les Seleccions internacionals de les federacions catalanes que han obtingut el reconeixement oficial; de cadascuna d’elles podrem consultar la fitxa, veure vídeos relacionats i  enllaçar directament amb el web de la pròpia federació. Totes les imatges, dels diferents apartats esmentats, es podran descarregar i guardar.

L’acte de presentació del web UFECTV va comptar amb l’assistència de més de 150 persones, tot destacant la presència de la secretària general de l’Esport, Anna Pruna, i el president de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, David Moner. També va tenir una àmplia representació federativa, així com d’autoritats i personalitats tant polítiques com esportives, com el secretari general de la Vicepresidència de la Generalitat de Catalunya, Rafel Niubò; i el president-diputat de l’Àrea d’Esports de la Diputació de Barcelona, Josep Monràs. Jordi Sans, director Esportiu i Relacions Externes de la UFEC va explicar detalladament el funcionament d’aquest nou portal.

 

Nota i fotografia de la UFEC