Els Campionats de Catalunya XC i DH de Port Ainé a XS Esports

03/07/2009
BTT

Els Campionats de Catalunya XC i DH de Port Ainé a XS Esports

 

Resum de l´ emissió

 

CAMPIONAT DE CATALUNYA BTT XC i DH  20 i 21-juny-2009    

 

En un dia assolellat s'ha disputat a Port Ainé-Gran Pallars el Campionat de Catalunya de BTT i descens Nutrisport 2009.

Els corredors i participants en aquests Campionats de Catalunya BTT XC Nutrisport 2009 han valorat molt positivament el nou circuit de Port Ainé-Gran Pallars del que han pogut gaudir, un circuit molt diferent a les anteriors curses disputades a Porta Ainé. El circuit que ha sofert moltes modificacions s'ha millorat en els aspectes tècnics,  aconseguint amb aquests canvis, molt corriol que combina trams de prats, corriols pel mig del bosc, en definitiva un circuit per fer les delícies de qualsevol aficionat al Mountain Bike.

Martí Gispert ha marxat sol des del primer moment i ha controlat molt bé tota la cursa en un circuit dur, tècnic i molt millorat respecte a anteriors edicions. On s'han produït variacions ha estat en les segones posicions on Marc Trayter, Dario Gasco   i Israel Núñez  s'anaven alternant. Martí Gispert creuava la línia de meta amb 1h33'58" i finalment ha estat Marc Trayter seguit de Darío Gasco els que han entrat en segona i tercera posició.  Israel Núñez ha estat quart però tercer del Campionat de Catalunya ja que Darío Gasco és argentí i no podia accedir al podi del Campionat.

Amb un temps extremadament fred per l'època es va disputar el dia següent als campionats de BTT el Campionat de Catalunya Nutrisport de Descens BTT 2009, en un circuit  llarg de 2.090 metres on s'han imposat Arnau Sugrañes i Mireia Boscà.