Gran èxit de la primera edició de les 24 Hores Ciclistes de Montjuïc

05/07/2009
Cicloturisme

Gran èxit de la primera edició de les 24 Hores Ciclistes de Montjuïc

Els de Andorra – Gran Valira han aconseguit imposar-se després de moltes hores d’aferrissada lluita amb els equips IBE, de la categoria Sis, que han quedat en segon lloc, i el Trujillo Tot Net, de la categoria Quatre, liderat per l’alpinista Sergi Mingote, que s’han endut la medalla de bronze. Per als que competien en equip, l’estratègia de relleus era clau en aquesta cursa de resistència, i la classificació ha estat liderada sempre per grups de quatre o de sis membres. Precisament, un dels corredors de l’Andorra-Gran Valira ha caigut a les 11 del matí, i la capacitat de reacció i la rapidesa en el relleu els ha permès mantenir el lideratge de la prova. Pere Alcober, Delegat d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona, els ha entregat els premis.

Entre els que han afrontat aquest dur repte, cal destacar els que ho feien en solitari o per parelles. En la categoria Solo, Josef Ajram dominava la cursa fins que s’ha vist obligat a abandonar quan portava 17 hores sobre la bicicleta i 454 quilòmetres recorreguts. Així assumia el lideratge de la categoria Iagoba Uria, que finalment s’ha endut la victòria. En la categoria Duo, des de l’inici de la cursa s’han imposat la parella www.worldsensing.com, seguits per les parelles Doctor Bike 1 i Doctor Bike 2.

L’intensa calor ha sigut un dels principals enemics dels participants, sobretot d’aquells que corrien en solitari, que han parat el mínim sota l’ombra de boxes per menjar i descansar. Sergi Mingote, de l’equip Trujillo Tot Net declarava: “Ha sigut dur, però és una experiència que Barcelona ha de mantenir”. I així serà. La organització ja ha confirmat una segona edició de les 24 Hores Ciclistes de Montjuïc de cara a l’any que ve.

 

Nota de premsa de les 24 Hores Ciclistes de Montjuïc