Álvarez, Artero, Corrales i Méndez, Campions de Catalunya de Ciclisme Adaptat en pista

13/07/2009
Pista

Entre els primers, esperada victòria de Juanjo Méndez en persecució, amb Ramon Álvarez i Raquel Acinas completant el podi, i sorpresa al títol de quilòmetre, on Álvarez s’imposava davant Acinas i Méndez.

Els tàndems, per la seva banda, també van conèixer amb sorpresa el triomf en la prova del quilòmetre del veterà Joan Artero (deficient visual) i la seva pilot per l'ocasió, Vanesa Calderón, enfront les parelles Gabriela De Nicolae-Joan Baldó i Àngels López-Francesc Ariza, mentre el duet Victor Corrales-Ferran Parra no van tenir problemes per a vèncer en la persecució, doblegant en la final al tàndem Iván Manrique-Joan Baldó. Artero i Toni Manzano van completar el podi d’aquests 3.000 metres.

El programa de competicions també va gaudir de proves d’exhibició de velocitat (200 metres, handicap, velocitat individual i per equips), amb la participació dels corredors de l'equip UCI de Catalunya Team, Oriol Martínez, Alfred Moreno i Itmar Esteban.