Una avaria impedeix el triomf català al team relay

18/07/2009
BTT

Una avaria impedeix el triomf català al team relay

La selecció catalana va dominar el team relay des de la sortida amb el sots 23 David Lozano que situava el combinat amfitrió amb més d´ un minut sobre els seus perseguidors. Posteriorment, prenia el relleu el juvenil Josep Nadal que pujava les diferències per sobre dels tres minuts. Sandra Santanyes era el tercer relleu deixant Catalunya líder abans d´ Israel Núñez i la seva mala sort.

 

Miranda Agustí, campiona cadet

 

La segona jornada ha deixat títol cadet per Miranda Agustí en una gran cursa en la que ha superat fins i tot a la campiona juvenil, la mallorquina María Elena Amorós. Anna María Salcedo i Penélope Verdaguer van concloure metre que Georgina Sarquella no va no va poder finalitzar el primer campionat que disputa, tot i que el seu objectiu era tenir una primera experiència. A juvenils van participar Judith Sánchez, desena, i Goretti Font, qui va finalitzar amb una forta caiguda,

A la cursa masculina de cadets, Gerard Álvarez fou segon destacant també l´ actuació de Jordi Quintanas, sisè, amb problemes al canvi de la bicicleta, i Joan Aguilera, octau. Edgar Valero també va patir problemes mecànics igual que Alex Génova amb dues punxades a una cursa en la que Mario Sinues no va tenir el seu millor dia.

 

Demà diumenge, darrera jornada dels campionats amb les curses elit i sots 23 femenines i juvenils, elit i sots 23 masculines.

 

Text: Iván Vega 

Fotografia: Podi del team relay

Font: RFEC