La “Territori Puigcerdà” prendrà el relleu de la “Territori Hermida”

21/07/2009
BTT

La “Territori Puigcerdà” prendrà el relleu de la “Territori Hermida”

De cara a la edició 2009 , en Jose A. Hermida ha decidit fer un impàs i desvincular-se de l'actual concepte de la marxa. Així ho ha fet saber al Club Poliesportiu Puigcerdà, a l'Ajuntament de Puigcerdà, i que queda sintetitzat amb la nota de premsa del propi JA Hermida que detallem a continuació :

“Debido a problemas de agenda durante el último tramo de la temporada 2009 y con el único objetivo de seguir manteniendo el “espíritu” de la marcha que lleva su nombre, José Antonio Hermida ha tomado la decisión de suspender la edición de la TERRITORI HERMIDA 2009. Este paréntesis y no parón, permitirá al “biker” y a su equipo de trabajo, buscar un nuevo enfoque de cara a próximas ediciones para hacer más atractiva aún, la marcha que lleva su nombre. De este modo el corredor del MULTIVAN MERIDA quiere dejar claro que esta decisión no significa que deje de existir la TERRITORI HERMIDA, sino simplemente es un hasta luego… José Antonio Hermida desea que esta decisión cause las mínimas molestias a los “habituales” a la carrera y también a aquellos que tenían la intención de acudir, por primera vez.”

 

Tot a punt per la 5à edició. “Territori Puigcerdà. La Cerdanya “ 2009 Des de el 2005 fins a la darrera edició del 2008, la marxa organitzada per el Club Poliesportiu Puigcerdà amb el suport del propi JA. Hermida ha anat evolucionant amb diferents recorreguts, millorant-ne la participació i en aquests moments és troba ben posicionada i és un referent de les marxes de btt i amb un potencial de projecció en el nostre país. Destacable també ha estat el suport de l'Ajuntament de Puigcerdà , Ajuntaments de La Cerdanya, entitats, institucions, empreses i la col·laboració inestimable de molts voluntaris i afeccionats de la btt que han dedicat el seu esforç en l'organització de la marxa i homenatjar al nostre esportista.

El projecte de la marxa de btt, iniciat al 2005, continuara amb una nova l'edició, el proper 4 d'octubre de 2009, ho farà amb el nom de “ Territori Puigcerdà, La Cerdanya”. Tot i no estar lligada a l'imatge del Jose A. Hermida, seguirà sent en esperit un homenatge a Hermida i mantindrà el mateix format i millors al·licients de les edicions anteriors oferint a tots els participants, bikers, poder seguir disfrutant de la bicicleta de muntanya en els magnífics paratges de Puigcerdà i La Cerdanya.