Tres segons llocs catalans, el resultat més destacat en els UCI Trials World Youth Games

13/08/2009
Trial

Tres segons llocs catalans, el resultat més destacat en els UCI Trials World Youth Games

Prat va ser el que més es va acostar a l'or, ja que empatava a 15 punts amb el vencedor, el francès Morgan Vassor, que li va igualar en l'última zona, superant-li per ‘zeros’: tres en el seu cas pels dos del català. Pol Tarrés i Eloi Paré eren desè i onzè, amb 34 i 35 punts respectivament. El també gales Jordy Vedere, amb 27 punts, va completar el podi.

Idèntic resultat va obtenir l'infantil Seuba, encara que en aquest cas mai va tenir al seu abast al vencedor, el britànic Jack Carthy que va sumar 4 punts, pels 13 del català, amb l'alemany Simon Wenninger en tercera plaça, amb 15 punts. Per la seva banda Marc Viñes no va poder passar el tall a les clasificatories on va finalitzar en el 17è lloc. 

Lladó sumava el tercer i últim sub campionat català en principiants, sense poder revalidar el títol assolit l'any passat, superat pel francès Louis Grillon, però per davant de l’eslovac Samuel Hlavaty, amb 8, 15 i 17 punts respectivament. Martí Aran finalitzava desè amb 45 punts.

L'única categoria en que la selecció espanyola va tenir un buit va ser la d’alevins, on el podi va estar format pel francès Jeremy Descloux, amb 14 punts, pel germà Dominik Oswald (17), i pel també gales Maxime Lleba (18). Eduard Aran finalitzava onzè amb 44,5 punts després de patir una caiguda i obligar-lo a renunciar a passar per algunes zones.

 

Per veure resultats

 

Fotografia: Podi infantil, amb Bernat Seuba, en segona posició

Font fotografia: www.trialsport.es