Es presenta la Copa d´ Europa de pista reconeixent els que van fer possible el velòdrom

22/09/2009
Pista

Es presenta la Copa d´ Europa de pista reconeixent els que van fer possible el velòdrom

 

Tot a punt per a la Copa d'Europa de pista

 

L’agenda d’esdeveniments esportius a Barcelona bullirà aquesta setmana d’activitat amb motiu de les populars Festes de la Mercè. Entre aquests esdeveniments, enguany destaca de forma molt especial una cita amb el ciclisme en pista. 25 anys des del seu naixement, el velòdrom barceloní d’Horta tornarà ha rebre un esdeveniment del màxim nivell: la Copa d’Europa de l’especialitat, donant continuïtat al Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona, que compleix la seva tercera edició.

Del 25 al 27 de setembre, en sessions de matí i tarda (classificatòries de 10:30 a 14:00 i finals de 16:30 a 19:30) i accés gratuït al públic, l’emblemàtica instal·lació olímpica acollirà tres dies d’espectacle sobre el mateix peraltat que va veure uns Campionats del Món i uns Jocs Olímpics.

En joc, 17 títols europeus de l’especialitat a què aspiraran vigents campions del món com el francès Morgan Kneisky i l’italiana Georgia Bronzini, altres que ho van ser com l’alemanya Christin Muche i el català Sergi Escobar més campions continentals com Unai Elorriaga i l’italià Elia Viviani i medallistes olímpics com el balear Toni Tauler i la basca Leire Olaberria. Tots ells són un cap de cartell assentat sobre 120 participants integrats de15 seleccions estatals i 7 equips de pista UCI.

La Unió Europea de Ciclisme i Catalunya Track Cycling Team estan al capdavant de l’organització, en col.laboració amb l’Ajuntament de Barcelona, el Consell General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, les federacions ciclistes internacional, espanyola i catalana, a més d’altres entitats i empreses com Inverse, Coca Cola, Servi Grup, Uno.es, BSM i Spaik Video.

 

Participació confirmada

 

Seleccions nacionals: Alemanya, Argentina, Bèlgica, Eslovàquia, Eslovènia, Espanya, França, Geòrgia, Gran Bretanya, Grècia, Irlanda, Itàlia, Polònia, Rússia i Suïssa, mes Escòcia (invitació especial de l’organització, amb autorització especial de les federacions europea i britànica).

Equips Pista UCI: Catalunya Team (amfitrió), Cespa-Euskadi, Fullgas Nutrition i Reyno de Navarra (ESP), Fiamme Azurra (ITA), Team Moscou (RUS) i US Créteil (FRA).

 

Per veure programa

Per veure llista d'inscrits

 

Informació: José María García Planas/ Catalunya Team