El Gran Premi Massi- CCI es tanca aquest cap de setmana a Calaf

01/10/2009
BTT

La edició 2009 començava a Banyoles el dia 8 de març amb la presència de gairebé 500 bikers, entre ells Julien Absalon (Orbea) i Josep Antoni Hermida (Multivan Merida), dos dels millors corredors del món que van aprofitar la cita de Banyoles per agafar ritme de cara a les seves grans cites de la temporada.

Fins a la data d'avui, Marc Trayter (Northwave) és el corredor que ha aconseguit millors resultats al llarg de les cinc cites puntuables i les 3 contrarrellotges i suma actualment 1001 punts. Israel Núñez (Massi) va en segona posició a la general amb 942 punts i Ismael Ventura (Bicis Esteve) va tercer amb 853 punts.

En categoria femenina la líder actual és Sandra Santanyes (Cemelorca Trek)amb 1001 punts i una prova ja descomptada, en segona posició trobem Cristina Mascarreras (Conor-La Siesta) amb 996 punts i completa el podi virtual Anna Villar (Massi) amb 938 punts i una prova menys.

Joan Marc Perarnau (Oki Orbea) ja té guanyat el maillot de Campió ja que té més de 200 punts més que el segon classificat i company d'equip Borja Murillo (Oki Orbea). Aquesta carrera pot ser molt interessant ja que 3 o 4 corredors es jugaran la segona i tercera posició d'aquesta categoria: Borja Murillo, Noel Trillo i Josep Mª Puigpinós.

En categoria sub 21 Umbert Almenara (Freebike) té també el maillot de Campió assegurat gràcies a la bona actuació que ha realitzat aquesta temporada guanyant totes les proves i contrarrellotges en la seva categoria, excepte la primera, Banyoles, on es va haver de retirar a causa d'uns dolors lumbars. La segona i tercera posició es decidiran a Calaf en funció de l'actuació del tercer classificat, Jordi Camps (Radical Bikes) i el segon, Cristopher Bosque (Ambisist) que es perdrà la carrera de Calaf per lesió.

En júniors es presenta una última cursa del tot interessant, ja que encara no està definit el Campió i hi ha tres candidats al triomf final: Daniel Guasch (Roleauto/VilaR) que té 963 punts, Carles Sabadell (Ei Two RedBull) amb 905 punts i Ever Alejandro (Ayala) amb 883 punts i una prova menys. Així doncs, aquests corredors estan obligats a obtenir un molt bon resultat i dependran del què facin els altres de cara a la classificació general final.

Els horaris de la competició seran a les 10h la primera sortida, a les 12h la segona sortida i a les 14h es realitzarà l'entrega de premis de la cursa i a continuació els premis de la classificació general final del Campionat.