El Gran Premi Massi conclou a Calaf amb Trayter i Santanyes com campions

05/10/2009
BTT

El Gran Premi Massi conclou a Calaf amb Trayter i Santanyes com campions

Amb aquesta darrera prova s'han pogut acabar de definir els campions de cada categoria, algunes de les quals es presentaven amb duels interessants.

En categoria èlit, el corredor gironí Marc Trayter (Northwave) hi arribava líder de la classificació, però el martorellenc Israel Núñez (Massi) encara tenia opcions a la primera posició, sempre depenent dels resultats del Marc.

A la primera volta els dos corredors de l'equip Massi, Israel Núñez i Darío Gasco intentaven desfer-se d'un Marc Trayter que venia disposat a endur-se el maillot de Campió i a disfrutar d'una gran cursa. A la segona volta l'argentí Darío Gasco (Massi) no ha pogut seguir el ritme dels dos primers, i el resta de la cursa ja ha sigut cosa de dos. I és que Israel Núñez i Marc Trayter, creuaven la meta gairebé junts sense disputar l'esprint i d'aquesta manera Israel Núñez (Massi) guanyava la cursa i Marc Trayter s'enduia el maillot de Campió de la competició. 

En tercera posició i a 1'40" dels dos primers arribava Martí Gispert (MSC Bikes), i el segon grupet per darrere seu arribaven Joan Llordella (Ambisist) i Ismael Ventura (Bicis Esteve) que havien anat junts tota la carrera i aquests dos si que es jugaven la quarta i la cinquena posició a l'esprint que finalment s'enduia Llordella. Amb aquests resultats Israel Núñez (Massi) ocuparia la segona posició de la classificació general del Campionat i Ismael Ventura (Bicis Esteve) la tercera.

En categoria sub 23 l'argentí Darío Gasco (Massi) arribava primer i completava les quatre voltes amb un temps d'1h40', i un minut després arribava el sud africà Matthys Beukes (Oudtshoorn) que s'acostava fins a Calaf durant la seva estada a Europa després de les dues proves de Copa del Món. Completava el podi sub 23 el francès Fréderic Balaguer (Calvisson). La classificació general del GP Massi-CCI 2009 en aquesta categoria anava a parar a mans de Joan Marc Perarnau (Oki Orbea), en segona posició per Darío Gasco (Massi) que enguany no ha pogut assistir a totes les proves degut a altres compromisos, i completava el podi Borja Murillo (Oki Orbea).

En categoria sub 21 Umbert Almenara (Freebike) no donava cap opció als seus rivals i tot i no trobar-se ja en el seu millor moment de forma després d'una temporada duríssima, vencia en sub 21 i també la general del GP Massi. En segona posició arribava Jordi Camps (Radikal Bikes) i 14" després Albert Aubet (MC Segre) completava el podi. La classificació general de la categoria sub 21 anava a mans del corredor de l'empordanès Umbert Almenara (Freebike) que obtenia 1.300 punts, la puntuació màxima, després de vèncer en cinc proves i tres contrarellotges. La segona posició amb 946 punts l'ocupava Jordi Camps i la tercera Christopher Bosque (Ambisist) que no podia disputar la última prova degut a una lesió en la penúltima prova del Campionat (Àger).

En categoria júnior s'esperava una de les carreres més disputades de la temporada, i és que tres corredors es presentaven amb opcions d'endur-se'n el maillot de Campió. A la primera volta s'ha format un grupet de 4 amb José Maria Sanchez (Dr Bike Granada), Hugo Drechou (Cami Calent Catal), Gruget Marvin (Look-Beaumes) i Ever Alejandro Gomez (Ayala). Els dos francesos i l'andalús s'han anat alternant les posicions fins que a finals de la última volta José Maria Sanchez s'ha pogut distanciar dels seus rivals i creuava la meta amb 1h 17' 27". A només 8" arribava Hugo Drechou i 34" després Gruget Marvin. Ever Alejandro es conformava amb la quarta posició que li valia el maillot de Campió del Gran Premi Massi-Copa Catalana Internacional 2009 al quedar per davant de Daniel Guasch (2n class general) i Carles Sabadell (3er class general).

En cadets Joan Aguilera guanyava la prova, amb una arribava molt ajustada amb Gerard Alvarez (Morenito Bigorda) que creuava la línia de meta a només 2" del primer classificat. El cadet de primer any Edgar Valero (Bicicletes Esteve) completava el podi cadet. El maillot de Campió del GP Massi 2009 se l'adjudicava el cadet de primer any Jordi Quintanas (Medina Llagostera).

En la categoria master 30 es tornava a imposar el tarragoní F.X. Carnicer (Massi) amb una clara diferència respecte la resta de participants, la segona posició se la guanyava a l'esprint Diego Fernandez (Ambisist) per davant de David Pallares (Odena). Carnicer s'enduia també el maillot de Campió de la categoria amb 1.300 punts, la puntuació màxima, per davant de Diego Fernandez i Victor Manuel Ubeda (SBR). Fco Javier Salamero (Oki Orbea) es tornava a mostrar intractable i completava les tres voltes al circuit amb un magnífic temps d'1h20'44'', per darrere arribava Josep Turon (Biciaccion) i Xavi Martí (Ambisist). Salamero amb aquesta victòria sumava 1.300 punts després de vèncer en totes les proves i contrarellotges disputades i s'enduia el maillot de campió del GP Massi 2009. La segona posició l'ocupava Joan Asensio i la tercera Emili Soler.

En fèmines sub 23 s'imposava la francesa Fanny Bourdon (Look Beaumes) amb un temps d'1h25' i entrava just després de la segona classificada èlit. Ingrid Carbonés completava el podi i s'enduia el maillot de campiona del GP Massi 2009. En fèmines cadets Miranda Agustí (Radikal Bikes) guanyava en la seva categoria i també a les júniors que la primera classificada era Maria Elena Amoros (Santa Eularia). Ambdues s'enduien el maillot de Campiones de les seves categories.

En master 50-60 Joaquim Esparraguer (Medina Llagostera) tornava a vèncer després d'una disputa amb José Palomino (Navarcles) durant les dues voltes. Jacint Franch (Sala Sport Bike) completava el podi de veterans. El maillot de campió se l'enduia José Palomino (Navarcles).

Per equips el clar vencedor d'avui era Massi, seguit d'Ambisist i Bicicletes Esteve. En la classificació general del Campionat també era l'equip Massi el que aconseguia el maillot de Campió després de la bona actuació al llarg de totes les proves i del gran nombre de podis aconseguits.

 

Nota i fotografía d´ Ocisport