Trayter i Santanyes es juguen l´ Open d´ Espanya Marató

15/10/2009
BTT

Trayter i Santanyes es juguen l´ Open d´ Espanya Marató

Actualment i després de 3 proves disputades el corredor de l'Escala Marc Trayter (Northwave) va líder de la competició amb 555 punts. A només 5 punts es troba l'extremeny Alejandor Díaz de la Peña (Extremadura Specialized). Així doncs, els dos corredors es disputaran el Campionat en aquesta darrera prova a Paterna del Campo.

En categoria femenina la corredora del Cemelorca Trek, Sandra Santanyes ho té molt més fàcil, doncs ha guanyat les tres proves anteriors i suma ja 600 punts. 

Aquesta darrera prova del circuit serà la més llarga, amb un recorregut de 93 km i un desnivell acumulat d'uns 3.500m. Durant la prova els corredors trobaran fins a 5 avituallaments. Al finalitzar hi haurà servei de dutxes, fisioterapia, rentat de bicis i una samarreta commemorativa de la prova i un dinar de germanor.

La sortida serà el dissabte a les 8.30 del matí, des del mateix Paterna i s'espera que cap a les 11.30-12 arribin els primers corredors. A les 15h es farà l'entrega de premis.

La cursa està organitzada pel Club Ciclista El Cañonazo juntament amb Ocisport, que és l'organitzador de tot el circuit.

 

Nota d´ Ocisport

Fotografia: Marc Trayter