Gerard Aguilar, prop de guanyar la Copa Catalana de trial

25/10/2009
Trial

Gerard Aguilar, prop de guanyar la Copa Catalana de trial

En l’apartat esportiu hem de destacar una nova victòria de l’osonenc Gerard Aguilar (17 punts) en la màxima categoria, encaminat així la victòria final en la darrera prova que es disputarà a la capital gironina el dia 8 de novembre. El segon classificat i segon també a la general ha estat Rafael Tibau de Caldes de Montbui, que ha quedat a set punts de l’osonenc. Pol Tarrés de Cabrils ha obtingut una merescuda tercera posició amb una puntuació de 27. Joan Figueras de Barcelona es manté tercer a la general després d’acabar en la sisena posició.

En categoria de cadets Eloi Paré de Calldetenes s’ha imposat amb claredat amb 7 punts per davant del maresmenc Joan Ginesta amb 21 punts i de l’andorrà Yann Fernández amb 23. A la general Paré és primer seguit de Fernandez i de Ginesta.

Bernat Seuba (6 punts) d’Òdena suma ja la seva quarta victòria consecutiva en categoria infantil. L’han acompanyat al podi Marc Viñas de Santa Coloma de Gramenet amb 15 punts i el valencià Sergio Garcia amb 30.

Adrià Torralba de Blanes ha estat el millor open blau, el liderat el manté Víctor Ruiz de Salt. Oriol Terricabras de Tona ha guanyat en open blanc, sent Roger Lladó de Monistrol de Montserrat el líder de la categoria. El participant local Pol Cabré-Verdiell ha estat el millor benjamí i ocupa la primera posició a la general. Martí Aran de Borgonyà ha guanyat en principiants i també ocupa el primer lloc a la general. Finalment Jordi Araque de Roda de Ter estat el millor aleví, sent el liderat per Eduard Aran de Borgonyà.

Així doncs encara no podem parlar de cap guanyador matemàtic i s’haurà desparar fins el dia 8 de novembre a Girona per saber el desenllaç d’aquesta emocionant Copa Catalana de Trial i Kid’s Cup 2009.

 

Nota: Comissió de trial de la F.C.C.

Fotografia: Podi expert

Font: Mireia Martín