Carnicer, primer líder de la Copa Catalana de ciclocross

08/11/2009
Ciclocròs

Pel que fa a les curses, Carnicer ha sigut el clar vencedor de la categoria Élit i Sots23; des de el començament anant-se en solitari i mantenint un fort ritme. Per darrera, la lluita estava en la segona posició, que finalment es va decidir en l'últim tram de la cursa per Francesc Garcia (Les Franqueses), que a més era el primer Sots23. En tercer lloc arribava, Roger Argelaguer (Pocara Joiers).

A cadets, victòria contundent de Daniel Serrano (Ei Two-Red Bull), que va fer servir la seva força i experiència. A júniors, Cristian Astals (CJAM) es va fer amb una treballada primera posició; completaven aquest podi júnior Joan Aguilera (Baix Ter) i Gerard Álvarez (Morenito). A Fèmines Élit, victòria de Rosa Maria Riera (Velo Club Avila) sobre Mireia Parès (Vic) i Eva Bachs (Basolí-Ghost). A Màster-30, Jordi Cugat (Restaurant Can Víctor) va aconseguir la primera posició, amb una diferència de 19 segons sobre Marc Clapés (CX Osona) i de 35 segons sobre Xavier Alsina (Bicis Fa-Sol). A Màster-40, Pere Joan Roig (Dr. Bike Racing) va a tornar a pujar al graó més alt del podi, seguit de Joan Antoni Asensio (Ei Two-Red Bull) i de Xavier Martí (Ambisist). Per últim, a la categoria de Màster-50/60, en Paco Sala (Sala Sport Bike) va fer-se amb la victòria, seguit d'Antoni Muñiz (Tot Vici en Bici) i de Joan Carbonès (2C).

La segona cursa de la Copa Catalana de ciclocross serà el proper diumenge 15 a Lleida, al Parc Gardeny.