Gerard Aguilar, guanyador de la Copa Catalana de trial 2009

09/11/2009
Trial

Gerard Aguilar, guanyador de la Copa Catalana de trial 2009

Així doncs una final de Copa i Kid’s Cup que ha esdevingut tècnicament difícil, i en la que els esportistes han hagut d’esforçar-se per esgarrapar els darrers punts per intentar pujar posicions a la general.

L’osonenc Gerard Aguilar ha obtingut una nova victòria a la màxima categoria ratificant-se com el gran dominador de la categoria i emportant-se la victòria final. El de L’Esquirol ha fet un total de 15 punts, 11 a la primera volta i 4 a la segona, sent aquesta segona la millor puntuació, igualada només per Rafael Tibau, també a la segona volta. En segona i tercera posició han finalitzat, empatats a punts Rafael Tibau i Joan Figueras respectivament. Ambdós han obtingut 21 punts.

A la categoria de cadets, gir inesperat degut a l’absència del fins aleshores líder de la categoria degut a un procés gripal, l’osonenc Eloi Paré. La prova ha estat guanyada per l’andorrà Yann Fernández amb només 9 punts. El segon classificat ha estat Joan Ginesta amb 25 i el tercer Gerard Sebastià amb 26. Així doncs el guanyador final ha estat Fernández seguit de Ginesta i de l’absent Paré, que tot i no poder puntuar, ha pogut mantenir posició de podi.

Bernat Seuba s’ha imposat de nou, acomiadant-se d’aquesta bona manera en el seu darrer any a la categoria infantil. Ha penalitzat un total de 10 punts. Marc Viñas, segon, n’ha fet 16 i Sergi Llongueras, tercer, 22.  A la general final, cap sorpresa, Seuba primer, Viñas segon i Oriol Prat, cinquè a Girona, ha estat el tercer en completar el podi.

Pel què fa als guanyadors de les altre categories tenim als germans Eduard i Martí Aran que han obtingut una nova victòria a les categories d’alevins i principiants respectivament així com també la victòria final. En benjamins el guanyador de la prova ha estat Bernat Prat, sent el guanyador final Pol Cabré-Verdiell, segon a Girona.

Jaume Sala ha estat el millor open blau a la prova gironina, sent Víctor Ruiz el guanyador final, obtenint la quarta posició a Girona. Finalment en open blau s’ha imposat Gil Rosich, sent la victòria final per Roger Lladó, quart a la prova gironina.

Els tres primers classificats de la general han obtingut el diploma de la Copa Catalana de Trial i Kid’s Cup 2009 i el guanyador de cada categoria ha esta premiat amb un rellotge Kronos.

 

Tota la informació a www.trialsport.es

 

Fotografia: Guanyadors 2009

Font fotografia: Mireia Martin