Conclou el seminari gironí de ciclisme

31/01/2010
Federació

Conclou el seminari gironí de ciclisme

Aquest dissabte dia 30 s'ha celebrat l'última jornada del Seminari de Ciclisme de Girona que s'ha organitzat en tres dissabtes per la Delegació de Ciclisme de Girona, i amb total èxit amb diferents ponències molt interessants amb l'objectiu de millorar les tècniques i coneixements generals del món del ciclisme.

En aquesta última jornada han intervingut el Dr. Salvador Geli en prevencions i sessions en el mon del ciclisme. Els fisios Xevi Sala en tècniques en els estiraments i Eudald Tomas en els massatges. Carme Mas, presidenta FCC en present i futur del ciclisme català i Marta Vilajosana en ciclisme femení. Van intervenir a més en un col·loqui , corredors de renom com: Xavier Tondo, Josep A. Escuredo, Carles Torrent o Antonio Miguel i les fèmines Marta Vilajosana, Bianca Martin i Miranda Agustí.

“Hem de dir que tot i que cada dia la sala de la UFEC de Salt era plena de gom a gom hem trobat a faltar algun club important dels 95 que tenim a Girona. Soms realistes i sabem que no pot sortir tot perfecte i rodó però volem destacar aquest punt per millorar. En tot cas ens sentim plenament satisfets i realitzats perquè les mostres d'agraïment i satisfacció dels assistents de diferents punts de Catalunya han estat moltes, i ens plau donar les gràcies a tothom i de manera especial als ponents per les seves brillants i genials ponències que han meravellat a tots els assistents” comenten des de la delegació gironina.

En la cloenda també hi van assistir Carme Mas, Presidenta FCC, Josep Saguer Representant Territorial d'Esport, Lluís Barba Delegat de l'UFEC a Girona i  Carles Borrell Regidor de Salt.

 

Font fotografia: www.sportimagen.com