El Circuit de Catalunya acull dissabte proper el Gran Premi Vila de Parets

16/02/2010
Carretera

El Circuit de Catalunya acull dissabte proper el Gran Premi Vila de Parets

A la prova podran participar corredors de les categories cadet, fèmines i màster 60 –amb un recorregut de 60 kms- i les categories elit, sub 23, sènior, màster 30, veterans 40, veterans 50, júnior i cicloturista, amb 66 kms.

L’organització atorgarà premis als tres primers classificats de cadascuna de les categories. La cursa és la segona del calendari de la 1a Challenge Social de Barcelona que va començar el 20 de desembre a Sant Pere de Ribes.

 

Presentació del nou equip de competició de l’Associació Ciclista Parets

 

Aprofitant el Gran Premi Vila de Parets Memorial Pere Pujol l’Associació Ciclista Parets presentarà el nou equip de competició que ha creat aquesta temporada. L’equip l’integren 11 components: David Sánchez, David Alcáraz, Magin González, Marià Guàrdia i Josep Gironès en la categoria màster 30. I en veterans 40: Adolf Garcia, Santi Molina, Jordi Amorós, Pedro Viana, Manuel Chamorro i José Castillo.

La creació del nou equip de competició s’ha fet coincidir amb la celebració del 30è aniversari de l’Associació Ciclista Parets i amb el 50è aniversari de la creació del llegendari Club Ciclista Parets Tamarindo que va funcionar fins el 1964 a Parets. El nou bloc de Parets ha tingut una destacada actuació en les dues proves puntuables per al Social d’Hivern Gironí aconseguint 5 podis individuals i la victòria en la classificació general per equips a L’Estartit.

 

Punt de partida del programa d’actes

 

La cursa del 20 de febrer serà la primera d’un conjunt d’activitats que al llarg del 2010 organitzarà el club presidit per Josep Lluís Mingote. Dins de la programació –que es presentarà oficialment en les properes setmanes- hi ha prevista l’organització de la 1a Cronoescalada al carrer Major de Parets durant la Festa Major d’estiu -amb distàncies d’entre 80 i 400 metres- un col·loqui sobre el ciclisme d’abans i l’actual o la publicació d’un llibre sobre la trajectòria del club.

 

Nota de l´ Associació Ciclista Parets